MAGAZİNCİLER KİLİTLENDİ

Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal’ı ailesinden istedi.

Magazin - 17-10-2011 05:28

MAGAZİNCİLER KİLİTLENDİ

Arda Turan, sevgilisi Sinem Kobal’ı ailesinden istedi.

İsteme töreninde Turan’ın yakın arkadaşı Acun Ilıcalı ve Galataray Teknik Direktörü Fatih Terim de hazır bulundu.

* İki yılı aşkın süredir birlikte olan Ardan Turan ve Sinem Kobal’ın aşkı, magazin dünyasının da yakın takibinde. Kobal’ın istenmeyen gelin olduğu, oyuncunun özel hayatına saygısından dolayı rol aldığı dizilerin senaryosunu değiştirdiği ve rakip takımların fanlarından küfür yediği haberleri gündemi hep meşgul etti.

* Sinem Kobal, bu sezon Atletico Madrid’de top koşturan Turan’ın ardından Madrid’e gitmiş ve ikili milli maçlar nedeniyle kısa bir süre için Türkiye’ye dönmüştü.

* Bu dönüşü fırsat bilen Arda Turan, önceki gün sevgilisini ailesinden istedi. Turan, yakın arkadaşı Acun Ilıcalı ve Galataray Teknik Direktörü Fatih Terim’le Kobal’ın Ataşehir’deki evine gitti.

* Kobal’la evlenmek için ilk ciddi adımı atan futbolcu, geceye Acun Ilıcalı’yla Şamdan’da devam etti. Geç saatlere kadar eğlenen iki arkadaş, peşlerindeki gazetecileri atlatmayı da başardı.
 

 

 

 

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

18-02-2022 - Magazin

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

19-02-2020 - Magazin