ACUN'UN YEPYENİ SÜRPRİZLERİ VAR

Önceki gün Bebek’te bir mekanda Star Tv Super Starlife ekibi tarafınmdan yakın arkadaşları ve Arda Turan ile görüntülenen Acun Ilıcalı, mekan çıkışında basın mensuplarının sorduğu soruları cevaplandırdı.

Magazin - 09-10-2011 13:37

ACUN'UN YEPYENİ SÜRPRİZLERİ VAR

Önceki gün Bebek’te bir mekanda  Star Tv Super Starlife ekibi tarafınmdan yakın arkadaşları ve Arda Turan ile görüntülenen Acun Ilıcalı, mekan çıkışında basın mensuplarının sorduğu soruları cevaplandırdı.


Yakın arkadaşı Adriana Lima’nın Türkiye'ye geldiği şu günlerde Acun Ilıcalı’ya sorulan ‘’Seyirciye Adriana Lima’nın dışında sürprizler var mı ?’’ sorusuna ‘’Biz zaten sürpriz yapmaya çalışıyoruz. Hep aynı şeyleri tekrar etmeyi sevmiyoruz. Mümkün olduğunca yenilik yapmaya çalışıyoruz. Sürpriz var ama kesinleşmeden açıklamak istemiyoruz.’’ Şeklinde yanıtlayan Ilıcalı, Asena’ın ‘Yok Böyle Bir Dans’ın jürisinde yer alamayacağını açıkladı. Asena’nın çok yoğun olması sebebiyle projede yer almıyacağını ve aralarında herhangi bir sorun olmadığını belirtti.

 
‘Survior’ isimli yarışmada Pascal Nouma ile kavga eden Nihat Doğan, insanların ‘’Pascal’dan dayak yedin’’ yorumlarına kızmış ve basına geçtiğimiz günlerde ‘’Acun’un elinde görüntüler var, yayınlasın’’ diye konuşmuştu. Nihat Doğan’ın sözleri için ‘’Nihat, heralde sinir anında söylemilş sanırım onları. Biz kavga üzerinden hiçbir zaman reyting almak istemedik. O kavga olayında biz %20’sini yayınladık. Bunun amacı programımızın böyle konularla kirlenmesini engellemek istedik ve bunu başardığımıza inanıyorum.’’ diye konuşan Ilıcalı, sözlerine ‘’Orada kimse kimseden dayak yemedi. İkiside sevdiğimiz arkadaşımız . Bir anlık bi kavga oldu. Biz o kavganın %80’ini yayınlamadık, yayınlamayacağızda.’’ Diye devam etti.

AYAKLI GAZETE/ İSTANBUL
 
 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

18-02-2022 - Magazin

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

19-02-2020 - Magazin