BİZCE KAÇMAZ KAÇIRILMAZ

Momento’dan muhteşem hediye…

Magazin - 29-09-2011 23:53

BİZCE KAÇMAZ KAÇIRILMAZ

Momento’dan muhteşem hediye…
 Momento’dan muhteşem hediye… Katılmak için son gün 2 Ekim Pazar
Galata’da hafta sonu kaçamağı ya da ‘Aşk Paketi’ndeki hediyelerden başka biri…
Kazanmak istiyorsanız; Momento sizi facebook veya twitter sayfasına bekliyor

"Hafta sonu sevgilinizle birlikte en çok nereye kaçamak yapmak isterdiniz?" Momento’nun facebook ya da twitter sayfasından bu soruya cevap verenler arasından yorumu en çok BEĞENilen bir kişi Momento’dan ‘Aşk Paketi’ ya da ‘For Her’ paketi kazanacak. Momento ayrıca, bu soruya yorum bırakan herkese Momento paketlerinde indirim de hediye edecek. Katılmak için son gün2 Ekim 2011, Pazar. Acele etmenizde yarar var!


Momento, küçük bir hafta sonu kaçamağına ihtiyacı olanları facebook ve twitter sayfalarına bekliyor. Momento’nun facebook ve twitter’daki “Sevgilinizle bir haftasonu kaçamağı yapacağınızı varsayın, en çok nereye gitmek isterdiniz?” sorusuna cevap verenler arasından yaptığı yorum en çok BEĞENilen kişi hediye olarak Momento Aşk Paketi ya da Momento For Her Paketi kazanacak. Galata’da hafta sonu kaçamağı ise bu paketlerdeki 50’şer hediye alternatifinden sadece biri. Talihli kişi kazandığı Momento paketinin içerisindeki muhteşem hediyelerden dilediği bir tanesini seçebilecek.

Ayrıca, Momento’nun facebook ya da twitter sayfasındaki sorusuna yorum yapan herkes Momento paketleri için indirim kodu kazanacak. Bu fırsatı yakalamak için son tarih ise 2 Ekim 2011, Pazar.

Galata’da hafta sonu kaçamağı hediyesi, Momento Paket’inin içerisindeki seçeneklerden sadece biri!
Hayal kırıklığı yaşatan hediyeler devrini sona erdiren Momento paketleri, sevdiklerinize kendi istediği hediyeyi seçebilme avantajı sunuyor. Hediye olarak bir Momento Deneyim Kiti alan kişi, Momento kitapçığın içindeki sayıları 50 ile 140 arasında değişen aktivitelerden dilediği bir tanesini seçip kullanabiliyor.

Galata’da hafta sonu kaçamağı hediyesi ise, Momento For Her, Momento Aşk Paketi ve Momento Platinum Aşk Paketi’nin içerisinde sunulan seçeneklerden sadece biri! Momento; For Him, For Her, Karma, Aşk Paketi, Platinum Aşk Paketi gibi farklı paket seçenekleri de sunuyor.

Yoga dersi, windsurf, paintball, butik bir otelde konaklama veya kukla atölyesi, cam kursu ve daha neler neler… Bir Momento paketinin içerisinde ‘yok’ yok!

Momento Aşk Paketi ve Platinium Aşk Paketi çiftlere özel anlar yaşatıyor
Momento Aşk paketi ve Momento Platinum Aşk Paketi, hafta sonu ve tatil günlerinde yeni deneyimler yaşamak isteyen çiftler için en özel paketler. Çiftlere özel Momento Aşk paketinde, sevgilinizle beraber kaliteli zaman geçirebilmeniz için tam 50 farklı seçenek sunuluyor. Platinum Aşk Paketi’nin içerisinde ise diğer hediyelerin yanı sıra alternatif olarak tam 15 farklı otel konaklaması yer alıyor.

Momento paketlerinde toplamda 15 farklı otel konaklaması deneyimi hediye alternatifi olarak sunuluyor.

Momento alanlar şanslı ve mutlu; çünkü hediyesini kendi seçiyor
Heyecanla açtığınız bir hediye paketinin içinden sizi pek de memnun etmeyen bir hediye çıktığı çok olmuştur. Aynı durumu sevdiklerinize yaşatmak istemiyorsanız çözümünüz hazır. Sevdiğiniz kişiye bir Momento paketi hediye edebilir, içerisindeki muhteşem hediyeler arasından dilediğini seçmesini sağlayabilirsiniz. Kendi hediyesini kendisi seçeceğine göre onu mutlu edeceğiniz garanti! Üstelik onu mu sever, bunu mu ister diye kararsızlık yaşamanıza da artık gerek yok. Momento ile hediye almak da vermek de bambaşka bir deneyime dönüşüyor.


BOĞAÇ YÜZGÜL / EGEMEN GAZETESİ

 

 

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

 

 

 

 

 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

18-02-2022 - Magazin

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

19-02-2020 - Magazin