İSTANBUL TEKİRDAĞ VE MUĞLA İLK ÜÇ SIRADA

En çok check-in yapılan ilk üç şehir İstanbul, Tekirdağ ve Muğla oldu

Turizm - 26-09-2011 15:29

İSTANBUL TEKİRDAĞ VE MUĞLA İLK ÜÇ SIRADA

En çok check-in yapılan ilk üç şehir İstanbul, Tekirdağ ve Muğla oldu

“Gez, keşfet, eğlen,kazan” felsefesiyle yayın hayatına başlayan Phoneist.com, yayınladığı farklı istatistiklerle siteye ilişkin bilgiler verdi. Phoneist’in elde ettiği verilere göre en çok check-in’in yapıldığı şehir İstanbul olurken, site kullanıcılarının %65’nin görev oyunlarında hızlı bir şekilde ilerlediği görüldü.

 

Mobil eğlence platformu Phoneist.com, üye profillerinde yer alan bilgilerden derlediği verilerle, illere göre check-in sayılarını belirledi. İstatistiklere göre açıldığı günden bu yana Phoneist üzerinden en çok check-in’in yapıldığı il, büyük bir farkla İstanbul oldu. İstanbullu Phoneist’leri Tekirdağlı ve Muğlalı check-in tutkunları izledi. Listede yer alan diğer şehirler ise sırasıyla Antalya, Muş, Ankara, Aydın, Isparta, İzmir, Kars, Van, Adana, Afyon, Burdur, Kayseri, Kocaeli ve Osmaniye oldu.

Görev ve puzzle oyunlarında Phoneist’lerin hızına yetişilmiyor!
Phoneist’lerin sitede bulunan puzzle ve görev oyunlarında yakaladığı başarı ise görülen ilgiyi kanıtlar nitelikte. İstatistiklere göre, sitede puzzle oyunu en hızlı şekilde 6 günden kısa bir sürede bitirilirken, Phoneist’lerin %65’inin görev oyunlarında zaman geçirerek, profillerine farklı rozetler eklemeye hak kazandığı belirlendi. Phoneist, bunların dışında siteyle ilgili farklı bilgiler de yayınladı. Bu bilgilere göre; en çok check-in’in restoranlar ve alışveriş merkezlerinde yapıldığı, ayrıca kullanıcıların yaklaşık %25’inin Phoneist’e Facebook üzerinden bağlandığı, %10’unun ise Twitter hesabını Phoneist hesabına bağladığı görüldü.
Tüm bunların yanı sıra istatistiklerle birlikte, site üyelerinin %60’ının erkek, %40’ının ise kadın kullanıcılardan oluştuğu ortaya çıktı.

Phoneist bu verilerle, gezmeyi ve keşfetmeyi sevenlerin yeni tutkusu check-in’in gördüğü ilgiyi gözler önüne sererek kullanıcılarının karşısına yeni sürprizlerle çıkacağının da sinyalini verdi.


 

 

 

 

 

 

BOĞAÇ YÜZGÜL / EGEMEN GAZETESİ

 

 

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
6 ayda turizmden sadece 2.5 milyar dolar geldi

6 ayda turizmden sadece 2.5 milyar dolar geldi

07-09-2021 - Turizm

Megastar Tarkan Kıbrıs’ı coşturdu!

Megastar Tarkan Kıbrıs’ı coşturdu!

05-01-2016 - Turizm