TAHLİYE EDİLEN İŞYERİ YIKILDI...

Geçtiğimiz günlerde paşa camii altındaki bir telefoncuya ait dükkanda belediye ile işyeri sahipleri arasında yaşanan gerginlik bugün tekrar ateşlendi.

Emlak - 01-12-2010 00:27

TAHLİYE EDİLEN İŞYERİ YIKILDI...

Geçtiğimiz günlerde habere konu olan ve İşletme sahibinin tüm diretmelerine rağmen zabıta tarafından yapılan tahliye işleminde büyük arbede yaşanmış tehdit ve hakaretler havada uçuşmuştu.

İş yeri sahipleri tahliyeden sonra mahkemenin vermiş olduğu durdurma kararı doğrultusunda bugün dükkana tekrar girmek isteyince zabıta tarafından engellendi.

Gerginliğin yine hat safhada olduğu olayda işletme sahibi Sinan Korkmaz belediyenin hukuka karşı geldiğini iddia ederek belediyeye yüklendi.

Olaylar sırasında zabıta ekipleri tarafından tarafsız haber yapmaya çalışan Sipas Tv kameraman arkadaşımızın görüntü alması engellenmeye çalışılmış ve basın özgürlüğü hiçe sayılmıştır.

Yıkım öncesi belediye başkanı Doğan Ürgüp,başkan yardımcıları Ömer Faruk Çınargil ve Mehmet Avcıda hazır boşaltılan işyerinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp,basın mensuplarına tahliye işlemleri hakkında bilgiler verdi.


Yapılan konuşmanın ardından çevredeki meraklı bakışlar arasında yıkım işlemleri gerçekleşti.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uzman öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı

Uzman öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı

24-11-2023 - Emlak

Dağgez bugün Tokat’ın Erbaa ilçesinde

Dağgez bugün Tokat’ın Erbaa ilçesinde

30-10-2022 - Emlak