Üniversitede Siyahi Öğrenciyle Cinsel İlişki ve AIDS Paniği

Karadeniz'de bir üniversitede cinsel hastalık paniği yaşanıyor. Üniversitenin Instagram'daki itiraf sayfasına yazan öğrenciler, cinsel birliktelik yaşadıktan sonra panikle hastaneye başvurduklarını yazdı.

Gündem - 22-03-2024 15:38

Üniversitede Siyahi Öğrenciyle Cinsel İlişki ve AIDS Paniği

Karadeniz bölgesindeki bir üniversitenin Instagram'daki "anonim itiraf sayfası", siyah kökenli öğrencilerle cinsel ilişki yaşayan bazı Türk öğrencilerin iddialarını gündeme taşıdı. Bazı öğrenciler, HPV ve HIV gibi cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilişkilendirilen semptomlar yaşadıklarını belirtip hastanelere başvurduklarını aktardılar.

itiraf2.jpg

Üniversitede eğitim gören 12 bin yabancı öğrenci arasında 98 farklı ülkeden gelen bir topluluk bulunuyor. Bu uluslararası öğrenci kitlesinin yaklaşık 6 binini Afrika kökenli öğrenciler oluşturuyor.

itiraf.jpg

Söz konusu iddialara göre, yerel öğrenciler arasında siyah kökenli öğrencilerle cinsel ilişki yaşayan bazı erkek ve kadın öğrenciler, cinsel yolla bulaşan hastalıklarla karşılaştı. Bu durum, HPV ve HIV gibi hastalıkların belirtileri gösteren öğrencilerin hastanelere başvurmasına neden oldu. Resmi makamlardan konuya dair henüz bir açıklama yapılmadı.

itiraf1.jpg

Haberler

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni büyükelçi atamaları

Hakan Fidan'dan yeni büyükelçi atamaları

27-04-2024 - Gündem

MEB, yeni müfredat taslağını paylaştı

MEB, yeni müfredat taslağını paylaştı

26-04-2024 - Gündem