SAHA HAKİMİYETİ BBP’DE

14 mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine günler kala Sivas’ta seçim yarışı da had safhaya ulaştı. Seçime katılmaya hak kazanan ve ilimizde vekil adayı gösteren partiler, il merkezi, ilçelerimiz ve köylerimizdeki çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Büyük Birlik Partisi Sivas Milletvekili adayları da çalışmalarıyla göz dolduruyorlar.

Sivas - 07-05-2023 17:25

SAHA HAKİMİYETİ BBP’DE

30 yıllık siyasi tarihleriyle seçimlerin en tecrübeli partisi konumunda bulunan BBP, sokak sokak, cadde cadde gezerek seçmene hem partilerini anlatıyor hem de oy talebinde bulunuyorlar. BBP’nin seçim çalışmalarına milletvekili adaylarının yanısıra İl Başkanlığı ve yönetimi, merkez ilçe başkanlığı ve yönetimi, kadın kolları başkanlığı ve yöneticileri ile her düzeyden partililer katkı sağlıyor.

PARTİNİN TÜM KADEMELERİ TEYAKKUZDA

Milletvekili adayları Doğan Ürgüp, Uğur Bulut, Aytekin Kulmaç, Uğur Karaca ve Hamza Kevioğlu, il ve lçe teşkilatları tarafından oluşturulan günlük programlara göre il merkezi ve ilçelerde siyasi faaliyetlerde bulunuyorlar. BBP’nin il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerinin de sahada oldukları gözlemlenirken çalışmalar en ez 2 vekil propagandası üzerinden yürütülüyor. BBP’ne gönül bağı olan Alperen Ocaklarının eğitimli ve genç yüzleri de açılan seçim stantları, seçim büroları gibi merkezlerde çalışmalara destek veriyor.

Şehrin dört bir yanına dağılan ekiplerin amacı Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu ve şehit edilene kadar da genel başkanlığını yürüttüğü Büyük Birlik Partisinin mümkün olan en çok sayıda oya ulaşmasını sağlayabilmek.

İTTİFAK İÇİNDE BARAJ YOK

Çalışma ekipleri Cumhur İttifakı içinde seçime girdiklerini hatırlatarak ittifak partilerinin baraj problemi olmadığına vurgu yapıyorlar. Tarihlerinde ilk kez barajsız bir seçime girdiklerini ifade eden BBP’li yetlililer “Bize gönül vermiş onbinlerce seçmenimiz var. Daha önceki dönemlerde partimize en az bir kez oy vermiş yüzbinlerce seçmenimiz var. Şimdi tam zamanı, baraj yok… Artık oyunuz boşa gitmeyecek ve Büyük Birlik Partisi Sivas’tan kutlu yürüyüşünü yeniden başlatacak” şeklinde açıklamalarda bulunuyorlar.

ANKETLER BBP DİYOR

Yapılan anket çalışmalarını da titizlikle analiz eden BBP’li yöneticiler seçmenlere seslenerek son günlerde BBP’nin bir vekili kesinlikle çıkardığı yönünde rakip partilerce yapılan ters propagandaya dikkat çekerek “Rehavete kapılmak yok, söylentilere inanmak yok. Çok çalışıp iki, üç veya daha çok vekilimizi Sivas’tan Meclise göndereceğiz” ifalerini kullanıyorlar.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

29-03-2024 - Sivas

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

29-03-2024 - Sivas