BBP’YE GÖRKEMLİ KATILIM 

14 Mayıs Milletvekilliği genel seçimlerine günler kala BBP Sivas Milletvekili Adaylarının çalışmaları da hız kazandı. BBP Sivas 1. Sıra Adayı Doğan Ürgüp, güne merkez ilçe teşkilatı tarafından BBP’ne katılan kadın üyeler için hazırlanan kahvaltı programıyla başladı. Programa Doğan Ürgüp’ün eşi Makbule Ürgüp’te eşlik etti.

Sivas - 30-04-2023 22:26

BBP’YE GÖRKEMLİ KATILIM 

BBP KADIN ÜYELERLE GÜÇ TOPLUYOR

BBP yeni katılan kadın üyeler ile sohbet eden ve üyeliklerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Ürgüp, programda emeği bulunan herkese teşekkür etti. 100’ün üzerinde üyenin parti rozeti kadın kolları başkanlığı tarafından takılırken, yeni üyelerden seçimlerde çok çalışma sözü alındı.

ÜRGÜP, SEÇİM BÜROLARINI GEZDİ

BBP Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp kahvaltı programının ardından seçim bürolarını da ziyaret etti. Şehrin farklı farklı bölgelerindeki seçim bürolarında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ürgüp, cumhur ittifakı çatısı altında girdikleri seçimlerde baraj sorunlarının kalmadığını ısrarla vurguladı.

 

YAKUPOĞLAN BBP DİYOR

BBP Adayı Doğan Ürgüp akşam saatlerinde de Yakupoğlan Köyünü ziyaret etti. Köy sakinleri tarafından köy girişinde karşılanan Ürgüp, Sivas’ın olduğu kadar köylerinin de sorunlara hakim olduğunu ve seçilmesi durumunda çözümü için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti. Ürgüp, Yakupoğlan köyünde bir de nişan törenine katılarak ailelere mutluluklar diledi. BBP’nin şehrin her tarafında yürüttüğü faaliyetlere milletvekili adayları Uğur Bulut, Aytekin Kulmaç, Uğur Karaca ve Hamza Kevioğlu ile İl Başkanı Ahmet Polat ve Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağı ile İl Genel Meclisi üyesi Ömer Yeğin ve belediye meclisi üyeleri de katkı sağladılar…

ÜRGÜP “1 MAYIS BAYRAMI KUTLU OLSUN”

            Öte yandan BBP Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp, Sivas’taki tüm işçilerin 1 mayıs İşçi ve Emekçi Bayramlarını da kutladı…

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sivas'ta Et fiyatlarında artış önlenemiyor!

Sivas'ta Et fiyatlarında artış önlenemiyor!

19-04-2024 - Sivas

HUZUR HAKLARI YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ…

HUZUR HAKLARI YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ…

18-04-2024 - Sivas