BBP ADAYI DOĞAN ÜRGÜP “BARAJ SORUNU ORTADAN KALKTI”

Büyük Birlik Partisi Sivas Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp, çeşitli vesilelerle seçmenleriyle ve Sivas Halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bugünü şehir merkezinde geçiren Ürgüp, esnaf ziyaretinde bulundu.

Sivas - 28-04-2023 15:39

BBP ADAYI DOĞAN ÜRGÜP “BARAJ SORUNU ORTADAN KALKTI”

Sivaslıların büyük ilgi ve teveccühüyle karşılanan Ürgüp, milletvekili seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Sivas’ı Meclis’te temsil ediyor olmanın çok önemli ve ulvi bir görev olduğuna atıf yapan BBP Adayı Doğan Ürgüp “Sivas Anadolu’nun en kadim şehirlerinden biridir. Sivaslılar milli ve manevi değerlerine bağlı, devletinin yanında ve imkan verildiğinde her güçlüğü aşabilecek kaabiliyette ve azminde olan insanlardır. O nedenle bu güzel şehre ve bu şehrin insanlarına hizmete vesile olmak Allah’ın bir lütfudur. Ben her türden sorumluluğu bu şekilde görüyor ve sizlerin oylarına bu duygu ve düşüncelerle talip oluyorum” şeklinde konuştu.

ÜRGÜP “SİVAS’A HİZMETLERİMİN UNUTULMAMIŞ OLMASINDAN GURUR DUYUYORUM”

Bir araya geldiği seçmenlerle sıcak ve samimi sohbetler kuran Ürgüp, belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerin unutulmamış ve halen konuşuluyor olmasından da memnuniyet duyduğunu ifade etti.

ÜRGÜP “CUMHUR İTTİFAKIYLA DAHA DA GÜÇLÜYÜZ”

Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girdiklerini hatırlatan Ürgüp “Bu seçimlerde BBP’nin baraj sorunu yoktur. Gönlü bizimle olup baraj nedeniyle oy vermeye çekinen vatandaşlarımının artık endişe etmesine gerek yoktur. Çünkü ittifak partilerinin toplam oyu barajı geçtiğinde BBP’de otomatik olarak barajı geçmiş sayılacaktır.” şekilnde konuştu. BBP Sivas Milletvekili adayı Doğan Ürgüp, sohbet ettiği vatandaşlardan oy sözü olmayı da ihmal etmedi…

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
HUZUR HAKLARI YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ…

HUZUR HAKLARI YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ…

18-04-2024 - Sivas

Sivas'ta hissedilen Tokat merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem!

Sivas'ta hissedilen Tokat merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem!

18-04-2024 - Sivas