BBP SİVAS’IN HER YERİNDE

Sivas’ta milletvekilliği genel seçimlerinin favori partisi BBP, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Politika - 24-04-2023 18:15

BBP SİVAS’IN HER YERİNDE

Bir yandan ilçe ve köy ziyaretlerine ağırlık veren BBP heyeti, il merkezinde de esnaf ziyaretlerinde bulunuyor. Çalışmalara ilçe başkanlıkları ve il genel meclisi üyeleri de destek oluyor. Bugün de gruplar halinde şehir merkezine dağılan BBP heyeti vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.

ÜRGÜP “SİVAS’I TANIYOR VE SORUNLARINI BİLİYORUM”

Büyük Birlik Partisinin birinci sıra adayı Doğan Ürgüp ziyaret ederek hayırlı işler dilediği esnaflardan büyük ilgi gördü. Sivas’ın eski belediye başkanı olması nedeniyle şehrin sorunlarına hakim bir görüntü çizen Ürgüp, “Sivas’ı tanıyorum, sizleri tanıyorum ve sorunlarınızı da gayet net biliyorum. Şimdiden şunun sözünü verebilirim; vekaletinizi vermeniz durumunda Meclis’te şehrimizi güçlü bir temsil ve sorunları çözen bir vekil olacağım.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise Belediye Başkanlığı döneminde Sivas’a sayısız hizmetleri bulunan Doğan Ürgüp’ün Meclis’te bulunması gerektiği belirterek destek sözü verdiler.

BBP HEYETİNE İLGİ BÜYÜK

Öte yandan BBP İl Başkanı Ahmet Polat ve Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağı’nın da refakat ettiği esnaf gezilerinde BBP’nin milletvekili adayları Uğur Bulut ve Aytekin Kulmaç’ta seçmenlerle bir araya geldi. Şehri karış karış dolaşan adaylara ilgi bir hayli fazlaydı.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdoğan kabine toplantısından sonra konuştu

Erdoğan kabine toplantısından sonra konuştu

16-04-2024 - Politika

CHP Hatay’da seçimin iptal edilmesini istedi

CHP Hatay’da seçimin iptal edilmesini istedi

07-04-2024 - Politika