Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, seçim çalışmaları kapsamında bayramın son günü hem merkez de hem de ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.

Politika - 24-04-2023 13:43

Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, İl Başkanı Hakan Uygun ve teşkilat mensupları ilk olarak geçtiğimiz günlerde yakınını kaybeden MHP Yıldızeli ilçe Başkanı Ahmet Gür’e taziye ziyaretinde bulundu.

MHP’li Özyürek daha sonra, esnaf, vatandaş, STK temsilcileri ile bir araya gelerek seçim çalışmalarına devam etti. Yıldızeli ilçesinde ilçe esnafı ve vatandaşlarla bayramlaştı. Özyürek, Sivas merkeze gelerek İvapark AVM’de esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Milletvekili Özyürek sonrasında, il başkanı Hakan Uygun, Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, Ulaş İlçe Başkanı Burhanettin Durak ve teşkilat üyeleri ile birlikte Küpeli Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği’ni ziyaret etti.

Özyürek’in son durağı ise Kurtlapa Köyü Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu.

3 HİLAL’E 3 VEKİL

Burada konuşan Ahmet Özyürek, “MHP tüm adayları ve teşkilatlarıyla sahada çalışmalarını sürdürüyor. Halkımız MHP’li adaylara yoğun teveccüh gösteriyor. Ben değil biz anlayışını şehrimizde hakim kılacağız. Bir oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy Milliyetçi Hareket Partisine istiyoruz. 3 Hilal’e 3 vekil sözümüzü Sivas’ın yiğit evlatlarının desteğiyle başaracağız” dedi.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdoğan: Önümüzdeki temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız

Erdoğan: Önümüzdeki temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız

28-03-2024 - Politika

Ak Parti'den Emeklilerle İlgili Flaş Açıklama

Ak Parti'den Emeklilerle İlgili Flaş Açıklama

23-03-2024 - Politika