ÖZYÜREK: “SİVAS’IMIZI DA ZARA’MIZI DA HAK ETTİĞİ YERE HEP BİRLİKTE GETİRECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe ziyaretlerine de başlayan MHP teşkilatı son olarak Zara ilçesine giderek vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.

Sivas - 19-04-2023 18:54

ÖZYÜREK: “SİVAS’IMIZI DA ZARA’MIZI DA HAK ETTİĞİ YERE HEP BİRLİKTE GETİRECEĞİZ”

İftar programına MHP Sivas milletvekili ve milletvekili adayı Ahmet Özyürek, milletvekili adayları Av. İlker İpek, Kenan Çarboğa, Murat Sevinç, Bahadır Gökmen, İl Başkanı Hakan Uygun, Merkez ilçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik ve vatandaşlar katıldı.

SİVAS’TA 5 MİLLETVEKİLLİĞİNE DE TALİBİZ İftar programında konuşan Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, “Zara’mızın her daim yanında olan sayın milletvekilimiz Ahmet Özyürek beye, Zara belediye başkanı olarak her zaman desteğini yanımızda hissettik. Dolayısı ile bizlerde gece gündüz demeden çalışacağız. İnşallah Cumhur İttifakı’nı, sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz. Ve Sivas’ta da 5 milletvekilliğinin beşine de talibiz. Gece gündüz demeden çalışacağız ve 5 milletvekilini de alacağımıza inanıyoruz” dedi.  

SİVAS’IMIZI DA ZARA’MIZI DA HAK ETTİĞİ YERE HEP BİRLİKTE GETİRECEĞİZ MHP Milletvekili Ahmet Özyürek, tek dertlerinin Sivas ve Sivaslılar olduğunu ifade ederek, “Bizim derdimiz Sivas. Benim derdim davam Sivas’ın yiğit insanlarının yanında olabilmek, onlara hizmet edebilmek. O yüzde gardaş benim sevdam Sivas, benim sevdam Zara diyorum. O yüzden artık Sivas’ımızı, Zara’mızı insanların tekellerinden kurtaracağız. Artık ben değil biz olacağız. Önce yetimlerimizin, yoksullarımızın yanında olacağız. Gençlerimizin yanında olacağız. Zara’ya yapılacak bir proje var ise önce belediye başkanlarımızla, muhtarlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Ve onlarla beraber istişare ettikten sonra karar vereceğiz. Artık Sivas’ta “Ben dedim oldu, ben demedim olmayacak” gibi bir şey olmayacak. Artık ben yok bizler varız. Zara’nın tamamı var inşallah. Bundan sonra hep beraber karar vereceğiz. O yüzden Cenabı Allah bizimle birlikte. Çünkü biz Allah için, hak için, hakkaniyet için mücadele edeceğiz. Cenabı Allah’ta gönlümüze göre verecek. İnşallah en az 3 vekil ile tekrar buraya geleceğiz. Hiç merak etmeyin. Bu üç vekil de Zara’nın da Sivas’ın da ve tüm hemşerilerimizin de yanında olacak. Sizlerin hizmetinde olacak. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Gardaş Sivas bizim sevdamız, Zara bizim sevdamız, o yüzden de Sivas’ımızı da Zara’mızı da hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz. Bu yolda kalbimiz doğru, Cenabı Allah bizimle beraber, yolumuzu da açacak, bahtımızı da açacak. Gelin kardeşlerinize vesile olun daha güçlü çıkalım inşallah” dedi.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

23-04-2024 - Sivas

İlbeyliler Derneğinin yeni Başkanı Recai Gülez oldu

İlbeyliler Derneğinin yeni Başkanı Recai Gülez oldu

22-04-2024 - Sivas