MHP, Sivas’ta milletvekili adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Sivas milletvekili aday tanıtım toplantısı için iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sivas - 15-04-2023 22:10

MHP, Sivas’ta milletvekili adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Sivas’ta milletvekili aday tanıtım programı çerçevesinde Hamidiye Kültür Bahçesi’nde bir düğün salonunda iftar yemeğinde bir araya geldi.

Programa, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, MHP Sivas İl Başkanı Hakan Uygun ve Milletvekili adaylarının yanı sıra yaklaşık 800 kişi katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve adaylar tanıtıldı.

Sözlerine deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyerek başlayan MHP Sivas İl Başkanı Hakan Uygun, “Öncelikle birçok ilimizi etkileyen asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Allah bir daha böylesi acılar göstermesin. Değerli dava arkadaşlarım 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimi hak ile batıl arasında gerçekleşecek bir tercih halini almıştır.

Bir tarafta ülkemizin bekasını korumaya, savunmaya, savunma sanayi başta olmak üzere teknolojik anlamda bütün altyapıyı yapmış Cumhur İttifakı; diğer tarafta ise ABD ve bir takım Avrupa devletleri tarafından desteklenen HDP, PKK ile kol kola girmiş bir zillet ittifakı var. Biz ülkücüler bu yolda binlerce ağabeylerimizi şehit verdik. Biz onların emanetçileriyiz. Bizler bu Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetçileriyiz. Biz bu vatanı karşılıksız sevenlerdeniz. Allah Türk milletinin birliğini ve beraberliğini daim etsin inşallah” dedi.

MHP Sivas 1. Sıra Milletvekili adayı Ahmet Özyürek ise 2023 yılının hem cumhur ittifakı yılı hem de Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaferle taçlandırmış olduğu bir yıl olacağını dile getirdi.

Özyürek, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Bir tarafta ezanımıza karşı gelenler, bayrağımıza karşı gelenler, hainler, iş birlikçileri; bir tarafta Cumhur ittifakı.

Onun için sizlerden bir istirhamım var. Cumhur ittifakına, sayın cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız ve 2023 yılında biz destan yazacağız onları da tarihe gömeceğiz” dedi.

Diğer MHP Sivas Milletvekili adayları Bahadır Gökmen, Murat Sevinç, Kenan Çarboğa ise konuşmalarında 14 Mayıs seçimlerinin kazananın Cumhur İttifakı ve MHP nezdinde millet olacağını dile getirdiler. Aday tanıtım toplantısı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

23-04-2024 - Sivas

İlbeyliler Derneğinin yeni Başkanı Recai Gülez oldu

İlbeyliler Derneğinin yeni Başkanı Recai Gülez oldu

22-04-2024 - Sivas