Özyürek’ten İGD’ye ve Medya Grubumuza ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili ve MHP 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Özyürek, MHP İl Başkanı Hakan Uygun İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) ve Medya Grubumuza bağlı faaliyetlerini sürdüren arkadaşlarımızı ziyaret etti.

Sivas - 15-04-2023 13:15

Özyürek’ten İGD’ye ve Medya Grubumuza ziyaret

Şehir ve ülke gündemine dair istişarede bulunulan ziyarette konuşan MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Sivas halkının MHP kadrolarına olan güveni ve teveccühü her geçen artıyor. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde aday listemiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından belirlendi. Şehrin tamamını kapsayan, kucaklayan ve kamuoyunun beklediği isimler MHP listesinde yer alıyor. Halkımızdan bir oy sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için istiyoruz bir oy da Cumhur İttifakı içerisinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisine istiyoruz” dedi.

5 yıllık milletvekilliği sürecinde Sivas’ın tüm sorunlarını TBMM’ye taşıyan, çözümüne katkı sağlayan Ahmet Özyürek, “Milletvekilliğim süresince Sivas’tan hiç kopmadım. Elimden geldiğince Sivas’ın, Sivaslıların sorunlarını meclise taşıyarak çözümü için çalıştık. Sivas’a ve Sivaslıya tekrar hizmet etmek için milletvekili adayı olarak Sivaslılarla buluşmaya devam ediyorum. MHP olarak sahalara indik. Sorunları yerinde tespit etmeye, halkımızın talep ve isteklerini dinlemeye devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde MHP olarak Sivaslılardan büyük bir teveccüh görüyoruz. Bizde onlar için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

23-04-2024 - Sivas

İlbeyliler Derneğinin yeni Başkanı Recai Gülez oldu

İlbeyliler Derneğinin yeni Başkanı Recai Gülez oldu

22-04-2024 - Sivas