SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER DİKKAT

BU TATİLİ HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN FIRSATA ÇEVİRELİM Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları  Kurucusu Onur Feridun BOZYİĞİT tatil öncesi yayımladığı mesajinda,  "sınava hazırlanan YKS ve LGS öğrencileri için nisan ara tatili ile bayram tatilinin birleşmesiyle oluşan 9 günün verimli geçirilmesinin oldukça  önemli olduğunu belirtti.

Sivas - 14-04-2023 23:31

SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER DİKKAT

"YKS ve LGS ye  sayılı günlerin kaldığı bu süreçte  uzun bir hazırlık döneminin kazandırdığı bilgi beceri ve performansı korumak  dahada geliştirmek ve eksikleri gidermek için bu ara tatil fırsata çevrilmeli" dedi. 

Sınava hazırlık sürecinde olan öğrencilere birtakım önerilerde  bulunan Bozyigit,  işin en önemli püf noktasinin iyi hazırlanmış  dengeli bir programla hareket etmek olduğunu belirtti. Belirli bir zaman diliminde ders çalışmak, konu tekrarları yapmak, eksikliklerini gidermek  belirlenen hedef sorulara ulaşmak ve dinlenmek içinde kendinize zaman ayırmak  önemli olacak.

Tatilde  uyku saatlerinin düzenini bozmamaya ve günümüzü programda dahilinde yaşamaya özen gösterelim. Özellikle eksik konularımızı tespit edip  onları mutlaka halledelim. Bu tatil dönemini  hedeflerimize ulaşmak için ciddi bir fırsat olarak görelim.

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları olarak sınav hazırlık sürecinde olan öğrencilerimiz için Psikilojik Danışmanlık ve Rehberlik birimimizin her öğrenci için özel geliştirdiği ders çalışma programları   deneme analizleri, gelişim raporları ve Sınav Grubu Öğretmenlerimizin yürüteceği Soru Çözme Kampları, konu eksikliklerinin gidebileceği  Hızlandırma  Dersleri ile öğrencilerimizi  desteklemeye devam edeceğiz.

Temsil ettiğim eğitim kurumlarının 
Ulu Önder Atatürk'ün " "Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak " düşüncesinden  hareket ettiğini belirten uzman eğitimci Onur Feridun Bozyiğit, " GELECEK  YÜZYILIN  ÇOCUKLARINI" büyük bir özenle  yetiştiriyoruz dedi.
 Gençliğimizin fark yaratan düşüncenin herkes düşlerken,  sen yaşa felsefesini  ilke edinmeleri  arzusu içinde olduğunu belirten uzman eğitimci 
Başkaları uyurken, sen çalış,
Başkaları eğlenirken, sen öğren,
Başkaları harcarken, sen biriktir,
Onlar düşlerken sen yaşa!
sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sivas’ın Su Sorununa İnce’den Çözüm!

Sivas’ın Su Sorununa İnce’den Çözüm!

27-03-2024 - Sivas

“Bir Bilenle Bilge Nesil” Projesinin startı Sivas’ta verildi

“Bir Bilenle Bilge Nesil” Projesinin startı Sivas’ta verildi

27-03-2024 - Sivas