CHP’nin Sivas’ta Milletvekili çıkarması hayal mi oldu?

Emek ve Özgürlük İttifakı’nda yer alan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) ve ortak listedeki Emekçi Hareket Partisi (EHP), Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF), Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) ve Emek Partisi’nden (EMEP) aday gösterilecek isimler belli oldu.

Sivas - 12-04-2023 18:27

CHP’nin Sivas’ta Milletvekili çıkarması hayal mi oldu?

Gani Kaplan Sivas’ta 1. sıradan aday gösterilmesi CHP içerindeki yaklaşık 50 bin alevi seçmen oylarının Yeşil Sol Parti’sine kayacağı kesin gözüyle bakılırken, Alevi kökenli seçmen arasında CHP’nin Sivas’ta Milletvekili çıkarması hayal oldu ifadelerine yer veriliyor.

Alevi toplumu tarafından çok sevilen Gani Kaplan, Alevi kamuoyu tarafından çok doğru tercih olarak görülüyor. CHP  için artık milletvekilliği çok çok zora girmiş olup, Yeşil sol partinin ilimizden milletvekili çıkarmasın sürpriz olmayacaktır ifadelerine yer veriliyor.

Ayrıca bugün mevcut Milletvekili Ulaş Karasu ve CHP Milletvekili adaylarının da yer aldığı CHP il Örgütünün Sivas’ın Divriği ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarında gerginlik yaşandığı ve Milletvekili Ulaş Karasu’nun bazı partilere kapıyı gösterdiği bilgilerine ulaşıldı.

Gerginlik sonrası bazı CHP’lilerin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım:

Ayrıntılar geliyor…

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Serdar İnce’den sahipsiz sokak hayvanları sorununa çözüm

Serdar İnce’den sahipsiz sokak hayvanları sorununa çözüm

28-03-2024 - Sivas

Sivas’ın Su Sorununa İnce’den Çözüm!

Sivas’ın Su Sorununa İnce’den Çözüm!

27-03-2024 - Sivas