Yavuz Ağıralioğlu: Yarın istifa edeceğim

CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, yarın partisinin genel başkanı Akşener'le görüşüp istifa edeceğini söyledi.

Politika - 28-03-2023 20:39

Yavuz Ağıralioğlu: Yarın istifa edeceğim

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çıkışının arkasında olduğunu ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olan Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklamasının ardından yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceğini söyledi.

Habertürk yayınında yarın Akşener'le yapacağı görüşmeye dair değerlendirmeler sırasında sunucu Mehmet Akif Ersoy'a mesaj yollayan Ağıralioğlu, istifa edeceğini açıkladı.

Ağıralioğlu'nun yarın bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

Ne olmuştu?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel İdare Kurulu üyesi Yavuz Ağıralioğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına ve Altılı Masa’da adayı belirleme yöntemine karşı olduğunu söylemişti. "Cumhurbaşkanlığı makamını bölücülüğün pazarlık masasına gelmesine sebep olacak şekilde yönetti" diyerek HDP'ye yönelik de ifadeler kullanan Ağıralioğlu, "Türk devletinin her aleyhine tertibin içerisinde parmak izleriyle göründüğünüz insanlarsınız, siz problemli insanlarsınız. Devlete katil derken gösterdiğiniz cüretkarlığı, bir kere PKK'ya katil derken gösteremediniz" demişti.

Ağıralioğlu, bu sözlerin ardından, partisinin de mensubu olduğu Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini açıklamıştı.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdoğan kabine toplantısından sonra konuştu

Erdoğan kabine toplantısından sonra konuştu

16-04-2024 - Politika

CHP Hatay’da seçimin iptal edilmesini istedi

CHP Hatay’da seçimin iptal edilmesini istedi

07-04-2024 - Politika