Başkan Hilmi Bilgin'den 2022 yılı değerlendirme toplantısı...

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 2022 yılında belediye tarafından şehirde uygulanan proje ve hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Sivas - 03-01-2023 20:42

Başkan Hilmi Bilgin'den 2022 yılı değerlendirme toplantısı...

Sevdası Sivas olanın hayali de hayatı da Sivas olur’ anlayışına sahip bir ekip ve yönetim anlayışı ile çalıştıklarını dile getiren Başkan Bilgin; eşit, adil, şeffaf, katılımcı ve hesap verebilen bir hizmet sürecini geride bıraktıklarını söyledi.

Başkan Hilmi Bilgin, “Projeleri planlarken öncelikleri doğru belirlemeye dikkat ederek halka ve şehre yararı olmayacak, katma değer oluşturmayacak, toplumsal fayda sağlamayacak hiçbir projeyi hayata geçirmedik. Kendi işimize odaklandık, başkalarının dar siyasi ufuklarından ve her türlü polemikten uzak durarak ortak aklı ve istişareyi esas aldık. Şehrin tüm dinamiklerini dikkate alarak hizmet esaslı eser siyaseti icra ettik.” ifadelerini kullandı.

Projeleri başlıklar halinde özetleyen Başkan Bilgin, Esentepe-Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi ve Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başta olmak üzere; Kale Projesi, Yeni İtfaiye Binası, Güneş Enerji Santrali, Perşembe Pazarı, Perakende Sebze Hali, asma katların yıkımı, Kent Meydanı Cephe Düzenleme Projesi, 4 Eylül Meydanı, Tarihi Taşhan etrafında yapılan kamulaştırma çalışması, yeni imar uygulamaları, Aksu 4. Etap, Aziz Vilas Türbesi ve Kadı Burhanettin Türbesi çevre düzenleme çalışması, Amatör Sporevi, Şeyh Şamil Spor Kompleksi, Fatih Mahallesi Kültür Merkezi, Şeyh Şamil Mahallesi Kültür Merkezi, Heyecan Merkezleri, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Çayboyu Köprüsü ve Bağlantı Yolu, Lokman Hekim Bulvarı, stadyum yanından Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’na uzanacak viyadük projesi, Öğretmenler Millet Bahçesi, Yumurtatepe Bölge Parkı, Kızılırmak kollektör hattı gibi birçok projenin hayata geçirildiğini söyledi.

1 Ocak tarihi itibariyle Sivas’ta yaşanan su sıkıntısını çözdüklerini belirten Başkanımız Hilmi Bilgin, su israfının önlenmesine yönelik bir dizi tedbir alacaklarını belirterek sokakta halı, kilim, yün ve otomobil yıkayacaklara ağır cezalar getireceklerini duyurdu.

Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, “Yerinde, yapılan hizmete değer katacak her eleştiri bizim için hep değerli olmuştur. Ancak yol gösterici olmayan, ortaya bir şey koyamıyor, üretemiyor, organize edemiyor ama biri yapsın da kulp bulayım diye bekleyenlerin eleştirisine sadece tebessüm eder işimize bakarız. Biz planlayarak, az konuşup çok çalışarak, adımıza konuşacak eserler inşa etmeye ve işimize bakmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Toplantı soru-cevap bölümü ile devam etti.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

29-03-2024 - Sivas

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

29-03-2024 - Sivas