Vali Şimşek: “Yeni yılda yeni yatırım ve projelerle yolumuza devam edeceğiz”

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Sivas - 30-12-2022 22:34

Vali Şimşek: “Yeni yılda yeni yatırım ve projelerle yolumuza devam edeceğiz”

Vali Şimşek açıklamasında; “Hüzünleri, sevinçleri ve yaşanan acı, tatlı hatıraları ile 2022 yılını geride bırakıp, yeni umut ve beklentilerle 2023 yılına kavuşmanın heyecanını, mutluluğunu yaşıyoruz.

2022 yılında; ilimizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, coğrafi, ekonomik ve turistik değerlerini ön plana çıkaracak projelerle gerek kamu kurumlarımızla ve gerekse de sivil toplum örgütlerimizle Sivas’ı her yönüyle daha yaşanabilir marka bir kent yapma gayreti içerisinde olduk. Bu bağlamda; çalışmalarımız yine aynı azim ve kararlılıkla hız kesmeden devam edecek, yeni yılda yeni yatırım ve projelerle yolumuza devam edeceğiz.

Diğer yandan 2023 yılı hem Cumhuriyetimizin 100. yılı hem de Âşık Veysel yılı olması itibariyle de Kongre Şehri olan Sivas’ımız için son derece anlamlı bir yıl olacaktır. Bu nedenle 2023’te Sivas’ın ülkemizde ayrı bir yeri ve önemi olacağına inanıyor, başta turizm ve sanayi başlıklarında ciddi mesafeler kaydedileceğini düşünüyorum.

Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu Sivas’ımızda ve ülkemizde 2023 yılında da milletimizin daha mutlu, huzurlu ve müreffeh günler yaşayacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerimle, yeni yılın ülkemize ve dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm Sivaslı Hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

Okul Müdürü Gülez’in Yaptığı Yanına Kar Kalmayacak

20-04-2024 - Sivas

Milli Eğitim'de Gülez Skandalı

Milli Eğitim'de Gülez Skandalı

20-04-2024 - Sivas