Sivas Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök ve Sivas heyetinden Ankara çıkarması…

Sivas Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök’ün ve beraberinizde ki Sivas heyetinin Ankara temasları hız kesmeden devam ediyor.

Sivas - 13-12-2022 19:24

Sivas Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök ve Sivas heyetinden Ankara çıkarması…

Sivas Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Amacımız çoğulcu demokrasinin hüküm sürdüğü bir düzende üretenin hakkını aldığı hukukun kitabına göre işlediği adaletli bir gelir dağılımı olan aydınlık yarınlarda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu' nun önderliğinde inşa edeceğimiz yapıya bir tuğla koyup harç karmak birlik olmak, beraberce hak demek hukuk demek adalet demek ve bunu el ele vererek beraber sağlamak.

Temaslarımız esnasında Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kağan SALICI 'yı Sivas Heyetimiz CHP Sivas İl Genel Meclis Üyesi Sadık Güller Gemerek İlçe Başkanı Ömür Soytürk Koyulhisar İlçe Başkanı Mehmet Zikri Demirtaş, İmranlı İlçe Başkanı Serkan BeydiliZara İlçe Başkanı Arslan Karaman, Yıldızeli İlçe Başkanı Veli Aver, Suşehri İlçe Başkanı Hüseyin Çorlu ile birlikte ziyaret ederek Sivas yerel ve Türkiye geneli siyaseti ve seçim süreci ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Genel Başkan Yardımcımıza bizlere göstermiş olduğu ilgiden ve paylaştığı birikimlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Hakan Gök yaptığı açıklamanın devamında; “Sivas Heyetimizle birlikte Ankara temaslarımız devam ediyor. Ankara Divriği Kültür Derneği Başkanımız Nurullah Esat Ünsal, Veli Şahin, Divriği Kültür Vakfı Başkanımız Aziz Savaş ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanımız Ali Hikmet Akıllı ,İl Başkan Yardımcısı hemşerimiz Caner Canönde'yi ziyaret ettik. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverlik için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

23-04-2024 - Sivas

İlbeyliler Derneğinin yeni Başkanı Recai Gülez oldu

İlbeyliler Derneğinin yeni Başkanı Recai Gülez oldu

22-04-2024 - Sivas