Fuat Oktay: Türkiye'de huzur ve güven hakim

Cumhurbaşkanı vekili Fuat Oktay ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Beyoğlu'nda yaşanan patlama sonrasında olay yerinden açıklamalarda bulundu.

Gündem - 13-11-2022 20:46

Fuat Oktay: Türkiye'de huzur ve güven hakim

Cumhurbaşkanı vekili Fuat Oktay Beyoğlu'nda yaşanan 6 kişinin öldüğü 81 kişinin de yaralandığı patlamadan sonra olay yerine geldi. Oktay, "81 yaralımız var, ümit ediyoruz hepsi bir an önce sağlığına kavuşurlar. Olay yeri inceleme tüm hızıyla devam ediyor. 8 savcımız var ve yine adli tıpta 6 savcımız çalışmalarını devam ettiriyor. Türkiye'de huzur ve güven hakim. Her kim varsa sonuna kadar sınırların içinde değil, dünyanın öbür ucuna da gitse diğer teröristlere nasıl ulaşılacaktır. Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye istikrarı sağlamış bir ülke. Hiç kimse bu tür eylemlerle mesaj verebilir ne de yolundan döndürebilir. Biz bu olayı çok yakında çözeceğiz. Çözdüğümüz zaman da tetikçiler ve arkalarında kim varsa bunun hesabı sorulacaktır" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Beyoğlu'nda yaşanan 6 kişinin öldüğü 81 kişinin de yaralandığı patlamadan sonra olay yerine geldi. Soylu açıklama yapmadı.

Beyoğlu'nun en işlek noktalarından olan İstiklal Caddesi'nde bugün öğleden sonra bir patlama meydana geldi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, patlama ile ilgili terör soruşturması başlattı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 6 ölü ve 53 yaralı olduğunu söyledi. Şişhane tarafında ise silah sesleri duyuldu. halktv.com.tr'ye konuşan esnaf, polisin ateş açtığını ve 1 dakika sürdüğünü belirtti.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
YÖK'ten YKS’ye ek başvuru hakkı

YÖK'ten YKS’ye ek başvuru hakkı

23-03-2024 - Gündem

Üniversitede Siyahi Öğrenciyle Cinsel İlişki ve AIDS Paniği

Üniversitede Siyahi Öğrenciyle Cinsel İlişki ve AIDS Paniği

22-03-2024 - Gündem