İLÇE YÖNETİMLERİ TAM KADRO ‘’TEMİZ’’ dedi...

Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şube yönetimi ve ilçe başkanlarının katıldığı İl Divan toplantısı Sivas Termal Otelde gerçekleştirdi.

Sivas - 20-09-2022 22:16

İLÇE YÖNETİMLERİ TAM KADRO ‘’TEMİZ’’ dedi...

Program Sivas 1 Nolu Şube Başkanı Halil İbrahim TEMİZ’in açılış konuşmasıyla başladı. Programda TEMİZ konuşmasında; ‘’Eğitim-Bir-Sen, varlığını her eşikte, her dönemeçte daha güçlü, daha sağlam bir şekilde ortaya koydu.

28 yıllık mücadelede tabuları yıka yıka daha özgür bir Türkiye, daha güçlü bir eğitim dünyası, emeğin kutsallığı üzerine inşa edilmiş bir çalışma hayatı alanı için çaba gösterdi. Zaaflarını, çamur ve sataşmalarla örtmeye kalkanlar gibi değil, bilakis başarının yolunun emek vermekten, ter dökmekten geçtiğine inanarak, emeğin ve emekçinin gündemine odaklanarak ve klişeleri terk edip yeni şeyler söyleyerek emek mücadelesine yeni bir tarih yazdı.

Eğitim-Bir-Sen, gerçekleri inkâr etmek, kronikleşen sorunları yok saymak, miadı dolmuş ideolojilerin arkasına sığınmak, vesayete diz çöküp biat etmek yerine, eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarına hassasiyet gösteren, sorunların çözümüne odaklanan emek örgütü kimliğini ve ağırlığını taşıyarak onurlu mücadelenin adresi olarak bugünlere geldi.

Eğitim çalışanlarının güçlü sesi, genel yetkinin değişmeyen adresiyiz’’ dedi.

Eğitim-Bir-Sen’in Türkiye geneli 7. olağan genel Kurul seçimlerinden bahseden TEMİZ seçimlerin barış ortamında barış ve kardeşlik içerisinde yürütülmesi gerektiğini belirtti.

İl divan toplantısında ilçe başkanları tek tek söz alarak ilçeleri hakkında bilgi verdi. Seçimde ‘’TEMİZ’’ başkana tam destek verdiklerini ifade eden ilçe başkanları, şube yönetiminden memnun olduklarını ve değişim istemediklerini belirttiler.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İnce: “Seçimler biter, projeler baki kalır”

İnce: “Seçimler biter, projeler baki kalır”

18-03-2024 - Sivas

Aksu: “Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar var olması için bize ilham olmaya devam edecektir”

Aksu: “Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar var olması için bize ilham olmaya devam edecektir”

18-03-2024 - Sivas