STSO Başkanı Mustafa Eken'den önemli açıklama...

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, “Seçimi kazanmak adına her türlü oyuna, çamur atmaya ve karalama kampanyasına başvuranlar unutmasınlar ki Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının 8 Bin şerefli üyesi her şeyin farkındadır, hiçbir şeyi unutmamıştır” dedi.

Sivas - 19-09-2022 12:15

STSO Başkanı Mustafa Eken'den önemli açıklama...

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, 13 Kasım’da yapılacak seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

4 yıl 5 aylık görev sürecinde her zaman üyelerle bir arada olduklarını dile getiren Başkan Mustafa Eken, “Biz, görev süremizde Odamızın kapılarını üyelerimize açtık, sık sık onlarla bir araya geldik. Kimseyi karalamadan, kendi çalışmalarımızı anlatarak bu süreci sürdürüyoruz. Odamız, Türkiye’de öncü odalardan biri haline dönüştü. A Sınıfı Akredite odalar arasına giren Odamız, bu başarısını Türkiye 3.’lüğü ile taçlandırdı. Ancak ne tesadüftür ki, Odamız ve üyelerimiz adına ne zaman güzel ve gurur duyulacak bir çalışma yaptıysak kendimizi bir karalama kampanyasının içinde bulduk. Güneş balçıkla sıvanmaz dememize rağmen birileri seçimi kazanalım da gerisi önemsiz diyerek kendilerine her yolu mubah görmeye çalışmaktadır. Ama unutulmamalıdır ki; Sivas TSO emin ellerde, gerçek sahibi olan üyelerinin emrindedir” dedi.

-O BİNADA BANA AİT ŞİRKET KAYDI VARSA YARIN İSTİFA EDERİM-

Geçtiğimiz günlerde birileri tarafından basına yapılan açıklamaların gerçeklikten uzak ve karalama amaçlı yapıldığına vurgu yapan Başkan Mustafa Eken, “Birileri gitmiş mülkiyeti şahsıma ait olan ve özel bir okulun faaliyet gösterdiği binanın önünde açıklama yapıyor. Burada Mustafa Eken adına 6 şirket var diyor. Öncelikle şeffaflıktan dem vuranların kendi geçmişleriyle yüzleşmeleri gerekiyor. Kimlerin hangi seçimlerde 30’un üzerinde şirket ile girdiği, kimlerin seçimden önce personelleri üzerine şirket kurduğunu, kapalı kapılar ardında nelerin pazarlığının yapıldığını tüm üyelerimiz bilmektedir. Ben hodri meydan diyorum. Eğer benim o binada bir tane aktif şahsi adıma şirket varsa yarın başkanlıktan istifa ediyor, adaylıktan çekiliyorum. Ama eğer yoksa yönlendirmeler ile özel bir okulun faaliyet gösterdiği bina önünde açıklama yapanlar ve adayları özür dileyerek adaylıktan çekilecek mi?” diye konuştu.

-HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR-

Kamuoyunu yanıltma amaçlı yapılmış haberler hakkında hukuki girişimlerin başlatıldığını ifade eden Mustafa Eken, “Neden bu kadar telaşlı olduklarını anlamakta zorlanıyoruz. İnceleme, araştırmada yapmadan bu tür konularla kamuoyunu meşgul etmelerini kınıyorum. Keşke çamur atmakta, karalamakta gösterdikleri tecrübeyi konuyla ilgili inceleme ve araştırma yapmakta da kullansalardı. Keşke Sivas’ın şerefli basınını, Sivas’ın tamamının cazibe merkezi kapsamına alınması için gündem oluşturmak amacıyla değerlendirselerdi. Kanunlar çerçevesinde açılan şubelerimle ve yatırım yapmamla ilgili kimseye hesap verecek değilim. Kimsede haddini aşarak neden bu şubeleri aştın diyemez. Bu konuda haberi yapanlar ve yaptıranlar hakkında gerekli hukuki girişimleri başlattık. Hiç kimse beni ve özel bir okulu zan altında bırakamaz. İftira ile seçim kazanacaklarını düşünmeleri bile üyelerimize hakarettir. TSO’nun kıymetli üyeleri, yaşananları ve geçmişte olan olayları çok iyi biliyor. Biz, üyelerimizin destekleriyle seçildik, onların yüzünü kara çıkartacak hiçbir işe girmedik. Boş işlerle de ilgilenmeyeceğiz. Biz işimize bakıyoruz. Sivas’ın tamamını nasıl cazibe merkezine aldırabiliriz, hizmet kalitemizi nasıl arttırabiliriz, bunlarla ilgileniyoruz. Açıklamalarımız kişilerle ilgili değil şehrin geleceği ile ilgilidir” şeklinde konuştu. 

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

29-03-2024 - Sivas

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

29-03-2024 - Sivas