Sivas Belediyesinden öğrencilere kırtasiye desteği

Sivas Belediyesi, ilkokula yeni başlayan 6 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunacak.

Sivas - 29-08-2022 13:20

Sivas Belediyesinden öğrencilere kırtasiye desteği

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye binasında düzenlenen toplantıda konuşan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, bu yıl okula başlayacak öğrencilerin yanında olmak adına okul çantası ve kırtasiye desteği vereceklerini belirtti.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, velilere ve eğitim camiasına hayırlar getirmesini temenni eden Bilgin, "Hepimiz ilkokul 1. sınıfa başlarken duyduğumuz heyecanı, kitap ve defter kokusunu unutamayız. Bu heyecana Sivas Belediyesi olarak bizler de ortak olmak, öğrencilerimizin ve eğitim camiamızın daima yanında olduğumuzu göstermek istedik." ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptıkları istişareler neticesinde ilkokul 1. sınıfa başlayacak merkezdeki tüm öğrencilerin heyecanını paylaşmak, en azından destek olmak adına okul çantalarını dolu dolu öğrencilere ulaştırmak istediklerini aktaran Bilgin, şunları kaydetti:

"Çocuklarımız için uyum haftasının başladığı günden itibaren Sivas'ımızdaki tüm 1. sınıf öğrencilerimizin masalarına okul çantasını ve içerisindeki kırtasiye malzemelerini teslim etmiş olacağız. Amacımız öğrencilerimizin heyecanına ortak olurken velilerimize de destek olmak. İnşallah önümüzdeki süreçte farklı projelerimizle öğrencilerimizi ve milli eğitim camiamızı desteklemeye devam edeceğiz.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

29-03-2024 - Sivas

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

29-03-2024 - Sivas