BUNU DA GÖRDÜK!

Geçtiğimiz dört yılda eş dost akraba kadrolaşmasında “PİK” yapan ALİM YILDIZ ve ekibi, geri kalan eş dost ve akrabaları da gelecek yıllarda almak için yoğun REKTÖRLÜK kulisi yapıyorlar. Kenar mahallelere kadar mesajlar ortada dolaşıp destek istenirken, sanki rektörlük seçimi değil de mahalle muhtarı seçimi kabilinden sığ uğraşı ibretle takip ediliyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri - 24-05-2020 01:53

BUNU DA GÖRDÜK!

Sivas Postasının haberine göre, ÜNİVERSİTE rektörlük için gün sayarken, köy kültürü ve klan mantığı çerçevesindeki sığ algılar hayretle izleniyor.Bir anket için kenar mahallelere bile vatsap ile ulaşılıp sanki “CİHAD” edermiş gibi destek talepleri bu da olmaz dedirten cinsten.

ÜNİVERSİTELERİN, bilimsel yetkinlik, adalet, akademik liyakat üzre şekillenip şehrin önünden gitmesi gerekirken, “ bir birini kutsayan” hamleler hangi çağda yaşadığımızı da kuşkulu hale getirmeye devam ediyor.

Sanki Belediye Başkanı seçimi gibi kenar mahallelerden dahi destek talep edilmesi, bu yönetim, BELEDİYE seçimlerini mi düşünüyor sorularını akıllara getiriyor.

18 üniversiteye rektör ataması yapılacakken, diğer illerde olmayan bu tür garabetlerin SİVAS´ta olması da üzüntü ile karşılanıyor.

Kaynak: http://www.sivaspostasi.com.tr/haber/bunu-da-gorduk-7199.html

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CAK’ın “Deprem ve Afet Bilinci” eğitimi Sivas’ın ilçe MYO’larında başladı…

CAK’ın “Deprem ve Afet Bilinci” eğitimi Sivas’ın ilçe MYO’larında başladı…

17-04-2024 - Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri

TÜBİTAK Başkanı SCÜ’de

TÜBİTAK Başkanı SCÜ’de

26-03-2024 - Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri