Çaykuş: “Eğitim sistemimiz karalama tahtasına dönüşmüştür”

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Av. Taha Çaykuş bir basın açıklaması yaparak; “Eğitim sistemimiz karalama tahtasına dönüşmüştür” dedi.

Sivas - 29-11-2017 15:12

Çaykuş: “Eğitim sistemimiz karalama tahtasına dönüşmüştür”

Çaykuş yaptığı açıklamanın devamında “Milli Eğitim Bakanımız, Hemşehrimiz Sayın İsmet Yılmaz; dün yaptığı açıklamada; ‘‘Eğitim sisteminden herkesin, öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin memnun olduğunu, eğitim sisteminin yapboz olmadığını.’’ beyan etmiştir.

Bu açıklamalar toplumda şaşkınlıkla karşılanmıştır. Sayın Bakan; doğru bilgilendirilmemekte, yanlış yönlendirilmektedir.

Sayın Bakanın başarılı olması, hem şehrimize hem de ülkemize daha fazla faydalı olabilmesi için kendisine önerilerimizi sunuyoruz.

Eğitim sistemi; yapboz’dan daha kötü, karalama tahtasına dönüşmüştür. Eğitim sistemindeki değişiklikler; öğrencileri, velileri ve öğretmenleri memnun etmemiştir.

Eğitim sisteminden herkesin memnun olabilmesi için; eğitimin eğitimcilere bırakılması ve her türlü siyasi mülahaza ve müdahalenin dışında tutulması, liyakat esasında atamaların yapılması gerekmektedir.

Unutulmamalıdır ki; yanlış sistem yanlış nesil yetiştirir, yerli ve milli bir nesil için doğru bir milli eğitim sisteminin olması gerekmektedir.

 

 

 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sivas Gazeteciler Cemiyeti’nden “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Sivas Gazeteciler Cemiyeti’nden “Hayırlı Olsun” Ziyareti

30-04-2024 - Sivas

Valilikten kene uyarısı: Hafife almayın

Valilikten kene uyarısı: Hafife almayın

29-04-2024 - Sivas