DEMİRKAYA VE İGD ÜYELERİ ATLAMA KULESİ YARIŞLARINI İZLEDİ

Gazetemiz sahibi Denizalp Demirkaya ve İnternet Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı ve üyeleri Kiremitliktepedeki yarışları takip etti.Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde kayakla atlamada hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyonlar belli oldu. Normal tepe yarışlarına Slovenya damga vurdu.

Kış Olimpiyatları - 14-02-2017 22:07

DEMİRKAYA VE İGD ÜYELERİ ATLAMA KULESİ YARIŞLARINI İZLEDİ

Kayakla atlamadaki ilk yarışlar bugün koşuldu. Normal tepede yapılan yarışlarda ilk olarak kızlar sahne aldı. İlk tur atlayışları sonrasında 99.5 metreye ulaşarak 117.7 puan toplayan Sloven Nika Kriznar ilk sırayı alırken, Fransa’dan Romane Dieu ikinci, Slovenya’dan Katra Komar da 3. oldu. Final atlayışları sonrasında da Kriznar yine en uzun atlayışı yapsa da düştüğü için avantajını yitirdi ve Fransız Romane Dieu 223.7 puanla altın madalyayı kazandı. Kriznar 211.8 puanda kalarak gümüş, Komar da 204.1 puanla bronz madalya aldı.

Erkeklerde ise gülen Slovenya oldu. Timi Zajc ilk turda 107 metre ve 138.4 puanla yakaladığı üstünlüğü final turunda da sürdürdü ve altın madalyanın sahibi oldu. Yarışta ikincilik Fransa’dan Jonathan Learoyd’un olurken üçüncülüğü ise yine Fransa’dan Mathis Contamine kazandı.  

Erkekler normal tepe yarışında Türkiye adına mücadele eden Muhammed Ali Bedir ise podyumu son anda kaçırarak 4. oldu. İlk turda 96 metre atlayan Muhammed Ali 116.2 puan toplarken, final turunda ise 89 metreye atladı ve toplamda 213.5 puana ulaştı. 

 

EYOF’taki üçüncü kayakla atlama yarışı 16 Şubat Perşembe günü erkekler takım müsabakası olacak.

Kızlar:

Erkekler:

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TÜRKİYE EYOF'TA AVRUPA'NIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

TÜRKİYE EYOF'TA AVRUPA'NIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

18-02-2017 - Kış Olimpiyatları

BAKAN KILIÇ'TAN TARİHE GEÇEN SPORCULARA TEBRİK TELEFONU

BAKAN KILIÇ'TAN TARİHE GEÇEN SPORCULARA TEBRİK TELEFONU

18-02-2017 - Kış Olimpiyatları