Sivas'a şehit acısı düştü

Yüksekova ilçesi Hisar Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan sözleşmeli er Nurullah Çakır'ın babaevine acı haber ulaştı

Sivas - 09-11-2016 21:55

Sivas'a şehit acısı düştü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Hisar Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan sözleşmeli er 25 yaşındaki Nurullah Çakır'ın Sivas'taki baba ocağında yas var.

Yunus Emre Mahallesi'ndeki baba ocağına sağlık ekipleriyle gelen askeri yetkililer, acı haberi şehidin Numune Hastanesinde memur olarak görev yapan babası Salih ve annesi Nuriye'ye verdi.

Sivas Belediyesi ekipleri şehidin babaevine Türk bayrakları astı. Haberi alarak eve gelen şehidin yakınları da gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Nurullah Çakır'ın yaklaşık 3 ay önce göreve başladığı öğrenildi.

Şehidin kardeşi Bayram Fetullah Çakır'ın da Şırnak Silopi'de sözleşmeli er olarak görev yaptığı belirtildi.

 

 

 
 
 
Advert Advert Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
LPG dönüşüm servisinde patlama

LPG dönüşüm servisinde patlama

22-09-2026 - Sivas

Vali Yılmaz Şimşek, Sağlık, Ulaşım, Eğitim ve Diğer Yatırımları İncelendi

Vali Yılmaz Şimşek, Sağlık, Ulaşım, Eğitim ve Diğer Yatırımları İncelendi

22-09-2026 - Sivas