FASİON WEEK 2012 KARAKÖY'E TAŞINDI

.........

Magazin - 10-10-2012 02:52

FASİON WEEK 2012 KARAKÖY'E TAŞINDI

Türkiye’de alışveriş merkezi kavramını değiştiren Forum Alışveriş Merkezleri, Forum Fashion Week ile 5  -  6 -  7 Ekim tarihleri arasında modanın nabzını tutacak. Tüm Türkiye’de aynı anda düzenlenecek Forum Fashion Week ile Forum Bornova, Forum Mersin, Forum Çamlık, Forum Trabzon, Forum Aydın, Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Kapadokya, Marmara Forum ve Forum Kayseri ziyaretçileri moda ve tasarım dolu günler geçirecek. Avrupalı genç tasarımcıların defileleri, dünyaca ünlü süper modeller, saç – makyaj workshopları, stil ikonlarıyla sohbetler ve son trendler ile ilgili öneriler ve ipuçları, sadece Forum’lara özel indirimler ve sürprizlerle unutamayacakları moda ve eğlence dolu 3 gün yaşayacak.
Son trendlerden haberdar olmak, Forum Fashion Week’e özel indirim ve kampanyalardan faydalanmak, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen moda ikonları ile tanışma fırsatını yakalamak ve daha fazlası için 5 – 7 Ekim tarihleri arasında Forum Alışveriş Merkezleri sizleri bekliyor.
Joanna Krupa, Forum İstanbul’daki defilesinde yürekleri hoplatacak!
Dünyanın en seksi modelleri arasında gösterilerek FHM, Maxim gibi dergilerin kapaklarını süsleyen Polanyalı model ve oyuncu Joanna Krupa, 5 Ekim’de Forum İstanbul’da düzenlenecek Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesinde moda severlerle buluşacak.
Hayvan hakları koruyucusu PETA için  ‘Kürk giymektense hiçbir şey giymemeyi tercih ederim’ sloganıyla soyunan Joanna Krupa, dünyaca ünlü TV dizileri Las Vegas ve CSI Miami’deki rolleriyle de dünya çapında ses getirdi.
 

 

 

 

 

İLKER PERTAŞ/BURHAN BULUT

 

 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

18-02-2022 - Magazin

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

19-02-2020 - Magazin