ALİ TARAN ACUN KONUSUNDA HALA ÖFKELİ

Ali Taran, eski eşi Selma Ann Desmond’un cenaze töreninde Acun Ilıcalı erken davranıp oğlu Kuzey Taran’ın yanında en önde saf tutunca öfkeden deliye döndü

3. Sayfa - 26-11-2011 02:09

ALİ TARAN ACUN KONUSUNDA HALA ÖFKELİ

Ali Taran, eski eşi Selma Ann Desmond’un cenaze töreninde Acun Ilıcalı erken davranıp oğlu Kuzey Taran’ın yanında en önde saf tutunca öfkeden deliye döndü

Reklamcı Ali Taran’ın çarşamba akşamı vefat eden kanser hastası eski eşi Selma Ann Desmond (54), dün öğlen Levent Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Ali Taran, geçen haziranda boşandıktan 18 gün sonra Ayşe Özyılmazel ile evlendiği için kendisine küs olan 21 yıllık eski eşine son görevini yerine getirmek için cami avlusunda yerini aldı. Oldukça üzgün görünen Taran, oğlu Kuzey Taran (22) ve Desmond’un annesi Güney Erman taziyeleri kabul etti.

 

Cenaze töreninin en dikkat çeken iki ismi Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar’dı. Avşar’ın, geçen kış “Yetenek Sizsiniz” jürisinde beraber görev aldığı Taran’la adı aşk dedikodularına karışmıştı. Taraflar bu dedikoduyu yalanlamıştı.

Acun Ilıcalı ise 2 yıl yetenek yarışmasında jüri görevi verdiği ve “Abi” diye hitap ettiği Ali Taran, Selma Ann Desmond evliyken çiftle ailecek görüşüyordu. Ancak Taran, Desmond’dan boşanıp 18 gün sonra da Bodrum’da Ayşe Özyılmazel ile gösterişli bir düğün yapınca Ilıcalı, Taran’la iş ve özel ilişkisini kesti.

 

Ilıcalı “Evlenmesi değil ama kanserli eski eşini üzecek şekilde evliliğini halkın gözünün içine sokması beni rahatsız etti” demişti. Ilıcalı cenazede eşi Zeynep Ilıcalı, ekibi ve yakın arkadaşı Gökhan Şükür ile hazır bulundu. Cenazeye Kıvanç Tatlıtuğ, Eren Talu, Fatih Terim ve eşi Fulya Terim, Mazhar Alanson - Biricik Suden, Sevim Emre, Kadir İnanır gibi isimler de katıldı.

‘Nasıl en öne geçer’

Cenazenin en ilginç detayı ise Acun Ilıcalı’nın Kuzey Taran’ın yanında en önde saf tutmasıydı. Ali Taran, erken davranan Acun Ilıcalı’nın oğlunun yanına gittiğini görünce arkada durmayı tercih etti. Taran, eski eşinin öldüğü gece Levent’teki evine gidip cenazeyi arkadaşlarıyla beraber alan Acun Ilıcalı’nın cenazede oğlunun yanında saf tutması üzerine öfkeden deliye döndü. Cenaze namazının bitmesini bekleyen Taran, tabut Ulus Mezarlığı’na doğru yola çıktığında gözleriyle Ilıcalı’yı arayarak “Döveceğim ben bu adamı, nasıl en öne gider?” diye bağırdı. Kuzey Taran ve yanındakiler “Yeri değil” diyerek Taran’ı sakinleştirdi.

Camide tabuta omuz verenler arasında yer almayan Taran, Ulus Mezarlığı’nda mezarın içine girdi ve eski eşini kendi elleriyle defnetti.
Cenazedeki duygusal anlardan biri de Desmond’un annesi Güney Erman’ın torunu Kuzey’e sarıldığı andı. Erman, Ali Taran’la kızının arasındaki küslükle ilgili soruya “O benim torunumun babası. Torunum benim çok önemli ve onu üzmek istemiyorum” yanıtı verdi.

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com


 

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KONUK; 22 YIL BOYUNCA KONYA’NIN KÖYLERİNDE HAYATA GERİDE BAŞLAYANLARI ÖNDEKİLERE YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞTIM

KONUK; 22 YIL BOYUNCA KONYA’NIN KÖYLERİNDE HAYATA GERİDE BAŞLAYANLARI ÖNDEKİLERE YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞTIM

27-10-2021 - 3. Sayfa

Dursun: “Milletin vicdanına ses olmaktadırlar”

Dursun: “Milletin vicdanına ses olmaktadırlar”

20-10-2021 - 3. Sayfa