TUROB'A TEŞEKKÜR VE İŞBİRLİĞİ

İngiliz Seyahat Acentaları Birliği (ABTA) ve Hollanda Seyahat Acentaları Birliği (ANVR) yetkilileri tarafından; İngiltere Londra WTM 2011 Turizm Fuarı sırasında, TUROB standı ziyaret edilerek, TUROB'un çevrenin korunması ve sürdürülebilir turizm çalışmalarına değinildi ve Greening Hotels projesinde yakalanan başarısı için teşekkür edildi.

Turizm - 14-11-2011 11:24

TUROB'A TEŞEKKÜR VE İŞBİRLİĞİ

İngiliz Seyahat Acentaları Birliği (ABTA) ve Hollanda Seyahat Acentaları Birliği (ANVR) yetkilileri tarafından; İngiltere Londra WTM 2011 Turizm Fuarı sırasında, TUROB standı ziyaret edilerek, TUROB'un çevrenin korunması ve sürdürülebilir turizm çalışmalarına değinildi ve Greening Hotels projesinde yakalanan başarısı için teşekkür edildi.

‘Travelife’ için işbirliği teklifi

İngiliz Seyahat Acentaları Birliği (ABTA) ile Hollanda Seyahat Acentaları Birliği (ANVR), 2012 yılındaki Genel Kurul toplantılarını ülkemizde yapacaktır. Önümüzdeki yıl, ülkemize gelecek olan her iki birlik; ortak yürüttükleri ‘Travelife’ sürdürülebilirlik sistemini, TUROB işbirliğiyle Türkiye’ye taşımayı istemektedir.
7 ile 10 Kasım tarihleri arasında, Londra’daki WTM fuarı sırasında, TUROB standında yapılan toplantıya, ABTA'dan Simon Pickup ve Hugh Felton, ANVR'den Gerben Hardeman, ECEAT Projects'ten Silvia Hendriks ile TUROB yetkilileri katıldı. ABTA ve ANVR yetkilileri, ‘Travelife sisteminin’ Türkiye’ye yerleşmesi konusunda TUROB’a işbirliği teklifinde bulundu.


Travelife, turizm sektörü içinde sürdürülebilirlik ilkelerini etkin şekilde tanıtmak ve desteklemek için kuruldu. Travelife, dünya çapında otel ve apart otel üyelerine sahiptir. Travelife; üyelerinin sürdürülebilir ve iyi iş pratikleri geliştirmelerine, aynı zamanda turizm sektörü içerisinde, Avrupa ve dünya çapındaki tüketicilere başarılarını tanıtmalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Travelife’a katılmadan önce, otelinizin sosyal ve çevresel meseleleri nasıl yürüttüğüne dair soruları cevaplayarak, çevrimiçi kontrol listesini doldurabilirsiniz. Yüksek skor elde etmeniz, Travelife Award’a (Travelife Ödülü) uygun olabileceğinizi göstermektedir. Katıldıktan sonra, hazır olduğunuzda, bağımsız bir Travelife denetimi yapılacaktır.

Tasarruf sağlama:
Denetim sonuçlarını, tesisinizi sunan tüm Travelife tur operatörleri ile paylaşabilirsiniz. Award seviyesine ulaşamadığınız takdirde, size önerilerde bulunulacak ve rehberlik edilecektir. Bu sayede, işletmenizde bir miktar gerçek maliyet tasarrufu sağlayabilirsiniz. Ayrıca, müşterilerinizin daha iyi bir deneyim keyfini çıkaracağından da emin olabilirsiniz. Travelife otellerinde müşteri memnuniyeti, Travelife Ödüllerine sahip olmayan benzer otellerden çok daha yüksektir.

Başarılarınızı pazarlama:
Travelife Award seviyesine ulaştığınızda, otelinizi, üye tur operatörlerine doğrudan rezervasyon bağlantıları sunan ve sizi rakiplerinizden ayıran çevrimiçi broşürü Travelife Collection’da (www.travelifecollection.com) yer alarak tanıtıyorsunuz.  Ayrıca, bir üyelik olarak, tüm bağlantılarınızda kullanabileceğiniz ‘Travelife’ logosuna sahip oluyorsunuz. Eğer, Award seviyesindeyseniz, başarılarınızı tanıtmak için ‘Travelife Award’ logosunu kullanabilirsiniz.
Aynı zamanda, üye olduğunuz takdirde, tur operatörü ortaklarınız, pazarlamalarında size ait olan Award logosunu kullanabilmektedir.
Daha fazla bilgi almak ya da çevrimiçi Travelife kontrol listesini tamamlamak isterseniz, info@travelife.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

 

 

BOĞAÇ YÜZGÜL / DEMET ÇAHA / EGEMEN GAZETESİ / BALKAN HABER AJANSI(BAHA)

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
6 ayda turizmden sadece 2.5 milyar dolar geldi

6 ayda turizmden sadece 2.5 milyar dolar geldi

07-09-2021 - Turizm

Megastar Tarkan Kıbrıs’ı coşturdu!

Megastar Tarkan Kıbrıs’ı coşturdu!

05-01-2016 - Turizm