FUJİTSU KOBİLERİN EN BÜYÜK DOSTU

Fujitsu, KOBİ'lerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarladığı ETERNUS DX60 S2 ürününü dağıtım kanalı üzerinden sunduğu promosyon paketleriyle destekliyor.

Teknoloji - 12-11-2011 04:21

FUJİTSU KOBİLERİN EN BÜYÜK DOSTU

Fujitsu, KOBİ'lerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarladığı ETERNUS DX60 S2 ürününü dağıtım kanalı üzerinden sunduğu promosyon paketleriyle destekliyor.

Kullanımı kolay, yüksek performanslı ve uygun maliyetli ETERNUS DX60 S2, veri depolama sistemi için yapılan kanal promosyonları kapsamında çevrimiçi yapılandırma ve kanal montajı gibi uygulamalar yer alıyor.

 

Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, kanal ortaklarını başlangıç seviyesi disk depolama sistemleri ve oldukça avantajlı bir promosyon paketiyle destekliyor. Yeni Fujitsu veri depolama sistemi ETERNUS DX60 S2, KOBİ'lerin sürekli artan veri yönetimi ihtiyaçlarını karşılarken, uygun maliyetiyle de dikkat çekiyor. İndirilmesi, konfigürasyonu, çalıştırılması ve bakımı kolay olan ETERNUS DX60 S2 KOBİ'lerin sürekli artan önemli verileri uygun maliyetlerle depolamaya çalışmaya yönelik sıkıntıları ortadan kaldırıyor.

Kanala özel fiyatla verilecek ürünün teslimat süresi de kısalıyor

ETERNUS DX60 S2'nin satışı Fujitsu'nun geniş kanal ağı üzerinden gerçekleşecek. Fujitsu aynı zamanda, özel eğitimler, demo sistem programları gibi uygulamalarla da ETERNUS DX60 S2'nin satışını destekleyecek. İş ortaklarına siparişe göre kurulum kabiliyeti kazandıracak olan Fujitsu, bu sayede kanal fiyatlandırmasını optimize edecek ve teslimat sürelerini kısaltacak. Ürün fiyatları ülkeye ve konfigürasyona göre değişecek.

KOBİ'lere kanal üzerinden özel promosyonlar

KOBİ'lere uygun maliyetli, tam çözüm sunan Fujitsu ETERNUS DX60 S2 modelleri, Fujitsu SELECT kanal iş ortaklarına yönelik kanal promosyonları, yeni iş ortaklarına yönelik satış desteği gibi faaliyetlerde kullanılacak. Fujitsu globaldeki uygulamalarda çevrimiçi yapılandırma ve kanal montajı sayesinde 10 günlük teslimat süresi 24 - 48 saate düşecek. Bu teslimat süreleri şu an için Fujitsu globalde geçerli olacak. Teslimat sürelerindeki bu değişikliğin önümüzdeki dönemde Türkiye'de de uygulamaya alınması bekleniyor.

Fujitsu Türkiye Teknoloji Satış Direktörü Burak Çetinay şunları söyledi:

"Fujitsu olarak ürün ve hizmetlerimizle, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en hızlı ve etkin şekilde karşılamaya odaklanıyoruz. ETERNUS DX60 S2'yi de, KOBİ'lerin tüm veri depolama ihtiyaçlarını karşılayan bir ürün olarak konumladık.

Hedefimiz KOBİ'lerimize avantajlı çözümler sunmak

Fujitsu'nun iş ortakları programı kapsamındaki uygulamalar ile ürünlerin kurumlara hızla ulaşmasını sağladıklarını belirten Çetinay sözlerine şöyle devam etti:

"KOBİ'lerin ihtiyaçlarını anlıyor ve onlara her alanda destek olmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, aynı uygulamayı Türkiye'de de gerçekleştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizin kalkınmasında lokomotif görevi üstlenen ve ülke ekonomisinin çok büyük bir yüzdesini oluşturan KOBİ'lerimizin de en yeni teknolojilere kolayca ulaşabilmelerini istiyor ve bunun için çalışmalarımıza sürdürüyoruz."

Merkezi veri yönetimini konsolide etmek, merkezleştirmek ve şubeler için güvenli bir depolama ortamını garantilemek isteyen KOBİ'ler için özel olarak tasarlanan ETERNUS DX60 S2, BT operasyonlarını da tümüyle destekliyor. Buna kritik uygulamalar ve veri tabanları, sanal sunucular ve işletmelerin veri depoları da dâhildir.

 

DVD kalitesinde 72.000 saatlik canlı yayın kaydı hayal değil

ETERNUS DX60 S2'nin depolama kapasitesi 72 TB'a kadar genişleyebiliyor. Başlangıç seviyesi, ekonomik bir model olan ürünün bu özelliği DVD kalitesinde 72.000 saatlik canlı televizyon kaydı yapabilmeyi mümkün kılıyor. ETERNUS DX60 S2'nin başarısının arkasında kusursuz entegrasyon özellikleri ve işletmelerin operasyonlarını ve büyümelerini destekleyen özellikler bulunuyor.

Veri depolamada 40 yılı aşan deneyim

Fujitsu'nun depo geliştirme alanındaki 40 yılı aşkın deneyiminin yanı sıra sistemin uyumlu mimarisi ve aynı biçimdeki yönetim yazılımları bulunuyor. Sürekli değişen ihtiyaçlara uyum sağlayan ETERNUS DX60 S2, 24 RAID disk sürücüsüne kadar da genişliyor. Fibre Channel'a ek olarak iSCSI ve SAS üzerinden bağlantılar ile host eklentinin de genişlemesi mevcut BT kaynaklarına yapılan yatırımları maksimize ediyor.

Depolamak hem kolay hem daha hızlı

KOBİ'lerin çoğunlukla gözünü korkutan depo yönetimi, Fujitsu'nun ETERNUS SF Express yönetim yazılımı sayesinde basit ve anlaşılması kolaydır. Bu yazılıma tüm ETERNUS DX60 S2 sistemleriyle ücretsiz olarak sahip olunabiliyor. Yazılım, depolama altyapılarının kurulum, konfigürasyon ve bakım süreçlerinin operasyonel verimliliğini artırıyor. Mevcut BT altyapılarıyla entegre olabilmesi sayesinde ETERNUS sistemlerinde işler daha hızlı tamamlanabiliyor. Bu sayede yönetim süresi ve emeği azalıyor.

 

BOĞAÇ YÜZGÜL / EGEMEN GAZETESİ / BALKAN HABER AJANSI(BAHA)

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Alper Gezeravcı, 'Uyna' deneyi yapacak

Alper Gezeravcı, 'Uyna' deneyi yapacak

31-01-2024 - Teknoloji

Togg'un yeni modeli geliyor: Fiyatı belli oldu...

Togg'un yeni modeli geliyor: Fiyatı belli oldu...

19-01-2024 - Teknoloji