MATRAŞ ÇANTA SLOGANININ TARİHİNİ YAZDI

Matraş’ın şıklığın zirvesindeki yeni evrak çantasını iş adamlarının emrine sundu...

Magazin - 12-10-2011 15:58

MATRAŞ ÇANTA SLOGANININ TARİHİNİ YAZDI

Matraş’ın şıklığın zirvesindeki yeni evrak çantasını iş adamlarının emrine sundu...

Ve çanta ile ilgili çağın soganını da buldu:

Doğru çanta ile iş yaşamınıza
prestij katın...

Matraş, toplantılar arasında mekik dokurken bir yandan iş yaşamlarını düzene koyacak, bir yandan da iş yaşamındaki imajlarına prestij katacak bir çanta arayan beylere, usta ellerden çıkma yeni siyah evrak çantalarını öneriyor. Yumuşacık deriden yapılan çantalar, gösterişten uzak ve şıklığın zirvesinde bir tasarıma sahip.

 

Deride kalite ve ustalığın imzası olan Matraş, 2011-2012 sonbahar-kış koleksiyonunu hazırlarken iş dünyasında zirveye oynayan beyleri de düşünerek, gösterişten uzak ama prestijli bir şıklığın temsilcisi olan yeni siyah evrak çantalarını tasarladı. İçinde bulunan çok sayıdaki kullanışlı gözleriyle, toplantılar arasında koştururken iş yaşamının düzenli kalmasına yardımcı olan yeni evrak çantaları, Matraş’ın meşhur deri ustalarının elinden çıkma. Yumuşacık derisi ve şık tasarımıyla bu siyah Matraşlar, iş yaşamına prestij katmayı garantiliyor.

Bu yeni siyah modelin yanı sıra Matraş’ın artık bir stil klasiğine dönüşmüş, iş adamlarının elinden düşmeyen, farklı renklerdeki evrak çantası modelleri de Matraş mağazaları ve www.matras.com adresinde sunulmaya devam ediliyor.

 

Matraş hakkında:
Temelleri 1947 yılında atılan Matraş, emin adımlarla ilerlediği 64 yıllık tarihinde, sadece Türkiye için değil, uluslararası alanda da ayrıcalıklı bir marka haline geldi. Entegre tesisinde dünya devi markalara da hizmet veren Matraş, yoğunlaşan faaliyetleriyle Türkiye’nin adını deri sanayiciliği alanında duyurmaya devam ediyor. Matraş, geniş ürün gamıyla ve her zevke uygun tasarımlarıyla kendini sürekli yenilemeye devam ediyor. Bayan çanta, ayakkabı, seyahat çantaları, evrak çantaları, portmone ve portföylerin yanı sıra erkek ayakkabı, deri giyim, büro aksesuarları, oyun takımları, anahtarlık gibi her türlü hediyelik eşya da Matraş’ın ürün yelpazesinde yer alıyor. Türkiye çapında 14 mağaza ile hizmet sunan Matraş, yakın bir gelecekte mağaza sayısını artırma hedefiyle hem giyim hem de aksesuar alanında bugünün ve geleceğin moda anlayışını şekillendiriyor.


 

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

18-02-2022 - Magazin

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

19-02-2020 - Magazin