İNŞAAT ENDÜSTRİYELLEŞTİRLİYOR

.............

Emlak - 05-10-2011 16:16

İNŞAAT  ENDÜSTRİYELLEŞTİRLİYOR

Doğanın ve yaşamın tüm renkleri Ankara’da AnkaNatura ile canlanıyor. Şehre yakınlığı, güvenli yaşam alanları, yemyeşil bir doğa ve sımsıcak komşuluk ilişkilerini hayata kazandırmayı amaçlayan AnkaNatura, Akşan Grup şirketlerinden Akşan Prokar Gayrimekul Yatırım A.Ş. ile hayata geçiriliyor. Ankara’nın en gözde yerlerinin başında gelen Beysukent’de Hacettepe Ormanı’nın eteklerine serilen ve “Türkiye’nin ilk çok katlı çelik” konut projesi olan “AnkaNatura”, 20 bin m2’si yeşil alanlara ayrılmış 69 bin m2’lik alana yayılan 208 konuttan oluşuyor. AnkaNatura’da konutlar 340 bin TL’den başlayan özel lansman fiyatları ile satışa sunuluyor.
Ankara, Türkiye’nin çelik yapı111111 sistemiyle inşa edilen ilk çok katlı konutlarının yer alacağı “AnkaNatura”  ile sıradışı projeye ev sahipliği yapıyor. Akşan Grup şirketlerinden Akşan Prokar Gayrimekul Yatırım A.Ş. ile hayata geçirilecek olan “AnkaNatura” 69 bin m2’lik alana yayılan 208 konuttan oluşuyor. Türkiye’nin en büyük hafif çelik konut projesi 35. Sokak’ın hemen ardından yapımına başlanan “Türkiye’nin ilk çok katlı çelik” konut projesi “AnkaNatura” Ankaralıların özlem ve beklentilerini karşılamak amacıyla Beysukent’ de inşa ediliyor. Hacettepe Ormanı’nın eteklerinde şehre yakınlığı, güvenli yaşam alanları, yemyeşil bir doğa ve sımsıcak komşuluk ilişkilerini hayata kazandıracak olması “AnkaNatura”yı bugüne kadar yapılmış konut projeleri arasında öne çıkarıyor. AnkaNatura’da 2+1 Daireler, Bahçe Dubleksleri, Ara Kat Dubleksleri ve Teras Dubleksleri bulunuyor.
Sürdürülebilir çevre anlayışının tüm gereklerini yerine getirerek inşa edilen “AnkaNatura”, şehrin gürültüsünden, kalabalığından uzaklaşıp doğanın verdiği huzuru yaşamak isteyenlerin ‘yeni başlangıç öyküsü’ olmaya aday bir proje.  Modern ve sürdürülebilir kentleşme ilkelerinin temeli olan çelik yapı sistemi, AnkaNatura ile Türkiye’de ilk kez çok katlı bir konut projesinde hayata geçerken, yüzde 98’i deprem bölgesi olan ülkemizde olası depremlere karşı en üst düzeyde güvenlik sunuyor. Deprem güvenliğinin yanında çelik yapı sistemi dış cephe kaplamasında tasarruf, iç mekanda da yüzde 7-10 oranında kullanım alanı kazanımı da sağlıyor.
Çevreye Dost Proje: “AnkaNatura”
Yeşilin her tonunu bulabileceğiniz “AnkaNatura”, tertemiz havası ve oksijeniyle Ankara’nın yeni nefesi olma vizyonunu üstleniyor. Sürdürülebilir yaşam felsefesine göre çelik yapı sistemiyle inşa edilen “AnkaNatura”, çeliğin yüzde 90 geri dönüştürülebilir bir malzeme olması, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı, sistemin yerleşim özellikleri sayesinde ve doğal toprak yapısının minimum deformasyonu ile çevreye saygıyı temelinde barındırıyor.

Duştan, küvetten, lavabodan gelen evsel atık su olan “gri suyu” toplayarak, standartlara uygun kullanım suyu olacak kalitede arıtıp temizlik, çamaşır/araba yıkama, bahçe sulama gibi amaçlarda kullanımını sağlayan “gri atık su geri kazanımı sistemine’’ de sahip olan “AnkaNatura”, hem su tasarrufu açısından kullanıcıların bütçelerine, hem de doğal kaynaklara ve çevre değerlerine saygı gösteriyor.

AnkaNatura projesinde ortak alan aydınlatmasının tüm elektrik ihtiyacının güneş enerjisi sistemleri ile karşılanması da planlanıyor. Doğaya saygılı enerji kazanım sistemlerinin başında gelen güneş enerji sistemlerinin kullanımıyla “AnkaNatura” sakinlerinin aidat yükünü azaltmak, doğaya ve çevresel diğer faktörlere bir katkı sağlanması hedefleniyor.
Hayatı kolaylaştıran ‘Akıllı ev teknolojisi’ AnkaNatura’da…
“AnkaNatura” projesinde yer alan evlerin tüm iklimlendirme, aydınlatma ve güvenlik sistemleri kişiye özel olarak şekilleniyor. Evinize geri dönmeden odalarınızı önceden ısıtıp soğutabiliyor, site güvenliği ile görüntülü temas kurabiliyorsunuz. Evinizin perdelerini bile kontrol edebilmenize olanak veren bu sistem ile internet üzerinden evinize bağlanabiliyor ve hatta uygun bir cep telefonu ile evinizi istediğiniz şekilde kontrol edebiliyorsunuz. AnkaNatura’daki akıllı ev teknolojisi ile evinizin tükettiği enerjiyi, devamlı izleyip yönetme olanağınız da bulunuyor.
Yaşamın tüm renkleri AnkaNatura’da!
Ankara’nın merkezinde olan “AnkaNatura” birçok farklı ulaşım imkanının yanında üniversitelere komşuluğu, çevresindeki yaşamsal olanaklarla da zenginleşiyor. AnkaNatura; açık spor alanları, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, ortak yeşil alanlar, misafir otoparkları, 1000 m2’lik sosyal tesis, kışın kapalı yazın açık olarak kullanılabilen yüzme havuzu, fitness, sauna, cafe-bar ve marketiyle yaşamı keyifli kılacak tüm sosyal alanları da bünyesinde barındırıyor.

“AnkaNatura” projesi Türkiye’de özellikle deprem riski altındaki büyükşehirlerde hem çok katlı hem de son derece güvenli yapılar inşa edilebileceğinin çok önemli bir örneği olarak da dikkati çekiyor. Konut yoğunluğunun az olduğu bir bölgede, Ankara’nın seçkin konutlarına komşu olmanın ayrıcalığı ile hayata farklı bir anlam yükleyen “AnkaNatura” Ankara’nın en gözde konut bölgesi Beysukent’de Çankaya-Turgut Özal Bulvarı hattının ortasında yer alıyor. Orman dokusuna, üniversitelere, spor komplekslerine, AVM ve eğlence merkezlerine komşu olan “AnkaNatura”, Ankaralıların yaşamlarına değer katacak yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. AnkaNatura’da konutlar 340 bin TL’den başlayan özel lansman fiyatları ile satışa sunuluyor.

 

 

 BOĞAÇ YÜZGÜL / EMİR EMİRHANOĞLU / EGEMEN GAZETESİ

 

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

 

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Uzman öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı

Uzman öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı

24-11-2023 - Emlak

Dağgez bugün Tokat’ın Erbaa ilçesinde

Dağgez bugün Tokat’ın Erbaa ilçesinde

30-10-2022 - Emlak