İŞİN SIRRI FACEBOOK'TA

Smirnoff, Arjantin yolcusunu Facebook sayfasına yanıt bırakanlar arasından seçiyor...

Teknoloji - 29-09-2011 23:33

İŞİN SIRRI FACEBOOK'TA

 

Smirnoff, Arjantin yolcusunu Facebook sayfasına yanıt bırakanlar arasından seçiyor
“Buenos Aires’teki gecede İstanbul’u temsil edecek kişi neden sen olmalısın?”
En iyi yanıtı ver, Buenos Aires biletini kazan!


Smirnoff, dünyanın dört bir yanında farklı şehirlerin gece hayatı kültürlerini birbirleriyle paylaştıracağı Nightlife Exchange Project kapsamında İstanbul ve Buenos Aires’i eşleştirdi.

Bu yıl 12 Kasım’da dünya çapındaki 50 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan proje kapsamında Smirnoff, Facebook uygulaması aracılığıyla “Buenos Aires’teki gecede İstanbul’u temsil edecek kişi neden sen olmalısın?” sorusuna en iyi yanıtı veren kişiyi bir arkadaşıyla birlikte Buenos Aires’e götürecek. Ayrıca uygulama üzerinde en iyi yanıtı verenler arasından 150 kişi de İstanbul’da düzenlenecek olan çok özel partiye davetiye kazanacak.

Buenos Aires ve İstanbul’daki partilere katılabilecek kişileri ise Smirnoff Nightlife Exchange Project’in Proje Temsilcileri fotoğraf sanatçısı Yağmur Kızılok, blog yazarı Hazal Yılmaz ve Proje Danışmanı gazeteci Savaş Özbey seçecek.


Dünyanın bir numaralı votkası Smirnoff, bu yıl 50 ülkeden 50 şehrin katılımıyla gerçekleşecek olan Smirnoff Nightlife Exchange Project kapsamında eşleşen İstanbul ve Buenos Aires’e yönelik heyecan verici projelerini duyurmaya başladı. Aynı gün içinde, en benzersiz ve ilginç gece hayatı deneyimlerini birbiriyle paylaşacak olan İstanbul ve Buenos Airesliler, önce Smirnoff’un Facebook uygulaması üzerinden dans, moda, müzik ve mekan gibi alanlarda kendi şehirlerini farklı kılan gece yaşamı eğlencelerine dair önerileri Facebook üzerinde paylaşacak. Sonra bu öneriler arasında öne çıkanlar bir araya getirilerek iki şehir arasında değiş tokuş edilecek. Böylece İstanbullular, Buenos Aires’in çılgın gece hayatını binlerce kilometre uzağa gitmeden, Buenos Aires’liler de okyanusları aşmaya gerek kalmadan İstanbul’un enerjik gece hayatını kendi şehirlerinde tatma şansına sahip olacaklar.


Smirnoff’un Facebook sayfasına gir, Buenos Aires’e bir arkadaşınla gitme şansı yakala

Bu arada Facebook uygulamasındaki “Buenos Aires’teki gecede İstanbul’u temsil edecek kişi neden sen olmalısın?” sorusuna en iyi yanıtı veren bir kişi, bir arkadaşıyla birlikte Buenos Aires’te gerçekleşecek partiye ve en iyi yanıtı verenler arasında 150 kişi de İstanbul’daki partiye giriş davetiyesi kazanacak.
Buenos Aires’te düzenlenen partinin kapılarını aralamak için şu adımları izleyerek www.facebook.com/SMIRNOFFTURKEY adresindeki Facebook uygulamasında verilen formu doldurmak ve “Buenos Aires’teki gecede İstanbul’u temsil edecek kişi neden sen olmalısın?” sorusuna cevap vermek gerekiyor:
Nightlife Exchange uygulamasını yükle
Uygulama üzerindeki “Hemen Katıl” bölümünden “Bilet Kazanmak için tıkla” butonuna tıkla
Açılan sayfadaki “Katıl” alanındaki “Hemen Katıl” butonuna tıkla
Ve açılan formdaki soruyu yanıtla ve bilgileri doldur.

Arjantinlilere eğlence nasıl olur, göster!

En esaslı eğlencenin İstanbul'da olduğunu göstermek ve İstanbul gece hayatının en orijinal ve en ilginç renklerini Arjantinlilere de yaşatmak için, Facebook Smirnoff Türkiye sayfasında Nightlife Exchange uygulaması üzerindeki "Önerilerini Yollamak için Tıkla" butonuna tıklayıp, açılan sayfada müzik, mekan, dans, yiyecek, içecek ve diğer alanlarda öneriler paylaşmak yeterli.

Buenos Aires biletini Yağmur Kızılok, Hazal Yılmaz ve Savaş Özbey kesecek!

Buenos Aires’e gidecek kişiyi ise Smirnoff Nightlife Exchange Project’in Proje Temsilcileri fotoğraf sanatçısı Yağmur Kızılok, blog yazarı Hazal Yılmaz ve Proje Danışmanı gazeteci Savaş Özbey Facebook’tan gönderilen yanıtlar arasından bizzat seçecek. Bu yıl tüm dünyadan 10 milyon kişinin katılması hedeflenen Smirnoff Nightlife Exchange Project’in bir parçası olmak ve dahası Buenos Aires ve İstanbul’daki partilere katılma şansı yakalamak için tek yapılması gereken www.facebook.com/SMIRNOFFTURKEY adresini ziyaret edip “Buenos Aires’teki gecede İstanbul’u temsil edecek kişi neden sen olmalısın?” sorusuna en ikna edici yanıtı vermek.

 

 

 

BOĞAÇ YÜZGÜL / EGEMEN GAZETESİ

 

 

Bir firma düşünün; şirketinizin profesyonel anlamda her türlü gereksinimde yanınızda olsun...'Lojistik Kurye' hizmetleri ile, her türlü iletinizi; taahhüt edilen zamanda, yerine ulaştırsın...Yetmesin; üretiminizin, hizmetinizin; aynı dağıtım ağı ile, ulaşacağı yerlere, eksiksiz ve yine taahhüt edilen zamanda ulaşmasını sağlasın...Yine yetmesin, her türlü web tasarımınızı; en son tekniklerle; tüm dünya ile paylaşsın, yeni doğacak ekranınıza siz bile şaşırın...Yetmesin, her türlü araç kiralama ve benzeri ihtiyaçlarınızda; yine oldukça profesyonel bir mantık ve süreç çerçevesinde, bu ihtiyacınızı da eksiksiz yerine getirsin...Böyle komplike bir şirket, olsa olsa; genç ve girişimci işadamı Yaşar Karakelle'nin yönetim kurulu başkanlığını yaptığı YKK HAN GRUP olabilir...www.ykkhangrup.com

 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Alper Gezeravcı, 'Uyna' deneyi yapacak

Alper Gezeravcı, 'Uyna' deneyi yapacak

31-01-2024 - Teknoloji

Togg'un yeni modeli geliyor: Fiyatı belli oldu...

Togg'un yeni modeli geliyor: Fiyatı belli oldu...

19-01-2024 - Teknoloji