MODAYI LEVİ'S YARATIR

Dar kesim ve paçaya doğru daralan denim pantolonlar…

Magazin - 26-09-2011 15:25

MODAYI LEVİ'S YARATIR

Dar kesim ve paçaya doğru daralan denim pantolonlar…
Levi’s® erkeğinin gardırobunda artık bunlar var.
 
Levi’s® Sonbahar 2011 koleksiyonunda erkekler için kullanışlılık ve endüstriyel görünümü kentsel bir dokunuşla bir araya getiriyor. Levi’s® 510 (Skinny), Levi’s® 511 (Slim) ve 519 (Skinny) modellerinde temiz-düz yıkamalar ve sadelik öne çıkıyor.

 

Levi’s® Sonbahar 2011 koleksiyonunda tam anlamıyla denim sanatındaki ustalığını konuşturuyor. Erkekler için tasarlanan Levi’s® denim pantolonlarda ise slim, skinny (dar) ve tapered (paçaya doğru daralan) kesimler trend olmayı sürdürüyor. Levi’s® 510 (Skinny), Levi’s® 511 (Slim) ve 519 (Skinny) jeanler genç ve güçlü çizgileriyle sezonun favorileri oluyor.

Sadeliğin gücü adına!
Levi's® koleksiyonundaki Levi’s® 510 (Skinny), Levi’s® 511 (Slim) ve 519 (Skinny) jeanlerde temiz-düz yıkamalar ve el dikişi detaylar dikkat çekiyor. Sadelik ise kesinlikle ön planda. Ürünlerdeki her bir özellik, her bir detay bir nedeni olduğu için orada. Her bir dikiş, bu jeanlere dayanıklılık ve değer katıyor. Sadeliğin gücü, Levi’s® erkeğinin karakterini yansıtıyor.

Levi’s®’ın dar kalıpjeanleri kareli bir gömlek ya da baskılı tişörtle kombinleyebilirsiniz. ‘Denim on denim’ yani alt-üst denim giyme trendine uygun olarak jeanin üzerine denim gömlek ya da denim ceket giyebilir; farklı duruşunuzu ortaya koyabilirsiniz.

Levi’s® Sonbahar-Kış koleksiyonuyla sanat yapıyor
“Bazı şeyler, daha çok emek gerektirmesine rağmen, el işçiliği ile yapıldıklarında daha değerlidir.” Levi’s® yeni koleksiyonuyla bize tam da bunu hatırlatıyor.

Levi’s® Sonbahar/Kış 2011 koleksiyonunda temiz-düz çizgiler, el yapımı grafikler ve el dikişi detaylar dikkat çekiyor. Denim sanatında ustalığını konuşturan Levi’s®’ın koleksiyonundaki parçalar, kullanışlılık ve endüstriyel görünümü kentsel bir dokunuşla bir araya getiriyor. Kadifeler; denimde soluk renkler, sakin mavi tonları ve yıkanmış indigo renkleri; dış giyimde parkalar ve militer görünüm koleksiyonun öne çıkan trendleri arasında yer alıyor.


 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

18-02-2022 - Magazin

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

19-02-2020 - Magazin