ATLANTİS AVM 30 BİN KİŞYİ COŞTURDU

19 Ağustos’da kapılarını açan ve açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Atlantis AVM, Batıkentlilerin bu büyük ilgisine çok özel bir konserle teşekkür etti.

Magazin - 19-09-2011 18:01

ATLANTİS AVM 30 BİN KİŞYİ COŞTURDU


19 Ağustos’da kapılarını açan ve açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Atlantis AVM, Batıkentlilerin bu büyük ilgisine çok özel bir konserle teşekkür etti.

17 Eylül akşamı saat 20.00'da halka açık ve tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen konserde Türk popunun iki dev ismi Kenan Doğulu ve Sertab Erener sahne aldı. Atlantis AVM’nin açık alanında yapılan konser için çok özel ve görkemli bir ışık düzeni oluşturuldu. 300 m2’lik dev sahnede dinleyicilere adeta bir ışık ve ses şöleni yaşatan bu muhteşem konserde sahneye ilk olarak Sertab Erener çıktı. Sertab Erener ve ardından sahne alan Kenan Doğulu ile tüm Ankaralılar Atlantis AVM’de müzik ve dans dolu unutulmaz bir gece yaşadılar.

19 Ağustos’daki açılış töreninin ardından gerçekleştirilmesi planlanan bu özel konser, şehitlerimize saygı münasebetiyle 17 Eylül tarihine ertelenmişti.

Gordion Grup tarafından, toplam 125 milyon euro yatırımla hayata geçirilen Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Batıkentlilerin; hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, aralarında Darty, Kipa ve Tekzen’in de bulunduğu birbirinden seçkin 150 mağazaya ev sahipliği yapıyor.


Ziyaretçilerini zengin alışveriş olanaklarının yanı sıra, eşsiz eğlence alternatifleriyle de buluşturacak olan Atlantis’e,yerel metro ağından direkt geçiş olanağı bulunan Türkiye‘nin tek monoray sistemiyle, kısa ve keyifli bir yolculuk yaparak ulaşmanız da mümkün.

Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde 5500 m2’lik Ankara'nin en büyük ve en geniş konseptine sahip çocuk ve genç eğlence merkezi Joyland, 10 salonlu Cinebonus sinemaları, 4000 m2’lik bölgenin tek yaşam ve spor merkezi Atlantis Sports Center’a da ev sahipliği yapan merkezde ayrıca kapalı yüzme havuzu da bulunuyor.

Ankara Batıkent bölgesinin en büyük AVM’si olan Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin yiyecek icecek alanında; Burger King, Mado, Özsüt, Sultan Ahmet Köftecisi, Pizza Pizza ve İshak Bey İskender gibi farklı damak tatlarına hitap eden 20 farklı cafe-restoran bulunuyor. Atlantis’de 700'i kapalı ve 1100’ü açık olmak üzere toplam 1800 araçlık otopark olanağı da mevcut. Türkiye’nin en doğal ve eğlenceli alışveriş merzezi Atlantis 15.000 m2’lik botanik park ve 5000 m2’lik su gösteri havuzlarını da ziyaretçilerinin kullanımına sunuyor. Eğlenirken dinleneceğiniz, dinlenirken alışveriş yapabileceğiniz sanatsal unsurlarla bezenmiş alışveriş merkezi, radyo istasyonu Atlantis FM ile de sanatı hayatın içine yerleştirmiş durumda.

 

 


BOĞAÇ YÜZGÜL / EGEMEN GAZETESİ

 


 

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

Tarkanin son sarkisi 'Geccek' sosyal medyada viral oldu

18-02-2022 - Magazin

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

MHP'den Perinçek'e: Aşısı bir türlü bulunamayan mikrop

19-02-2020 - Magazin