SİVAS’TA CUMHURİYET MEYDANINA RET, 1 MAYIS KUTLAMALARI MEVLANA MİTİNG ALANINDA YAPILACAK

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonunun 1 Mayısı Cumhuriyet Meydanında kutlama talebine Sivas Emniyetinden ret cevabı geldi.

Sivas - 26-04-2011 01:58

SİVAS’TA CUMHURİYET MEYDANINA RET, 1 MAYIS KUTLAMALARI MEVLANA MİTİNG ALANINDA YAPILACAK

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimi ile birlikte Sivas Valisi Ali Kolat’ı makamında ziyaret eden Kesk Başkanı, Vali Ali Kolat’tan 1 Mayıs kutlamaları için Cumhuriyet meydanını talep etmişti. Vali Kolat ise bu isteği değerlendireceklerini belirtmişti.

Sivas Valisi Ali Kolat’a yapılan ziyaretin ardından İl emniyet müdürlüğü ile irtibata geçen Kesk yöneticileri Sivas Emniyetinden olumsuz yanıt aldı.

Konu ile ilgili internet Gazeteciler Derneğine konuşan Eğitim sen Şube Başkanı İbrahim Erdoğan 2 yıldır resmi bayram olarak kutlanan 1 Mayıs’ı bu yıl cumhuriyet meydanında kutlama taleplerini Sivas Valisi Ali Kolat’a bildirdiklerini fakat bu isteklerinin kabul görmediğini söyledi.

Cumhuriyet Meydanında 1 Mayıs’ı kutlama İstekleri bu yıl kabul edilmeyen işçilerin ısrarı bir sonraki yıl yine devam edeceğe benziyor.

Eğitim Sen Şube Başkanı İbrahim Erdoğan konuşmasının son bölümünde şehir yöneticilerini de eleştirerek “artık bu dar düşüncelerden kurtulması gerekir” dedi.

Sivas Emniyetinden ret cevabı alan Kesk yöneticileri bu yılda geçen yıllar olduğu gibi Mevlana Miting alanında 1 Mayıs kutlama programını gerçekleştirecek.

Advert Advert Advert Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Mustafa Eken, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı için yeniden aday

Mustafa Eken, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı için yeniden aday

09-06-2026 - Sivas

Sivas'ta inşaat işçisi baltayla 3 kişiyi yaraladı

Sivas'ta inşaat işçisi baltayla 3 kişiyi yaraladı

08-06-2026 - Sivas