3 yıl akredite oldu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Uygulamalı Eğitim Tesisinde akredite belgesi takdimi gerçekleştirildi. Akredite sürecini başarıyla tamamlayan fakülte, 3 yıl süreyle "Tam Akreditasyon" belgesi almaya hak kazandı.

Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri - 19-04-2025 21:26

3 yıl akredite oldu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde yer alan Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümleri için başvurduğu akredite sürecini başarıyla tamamlayarak tüm fakülte için 3 yıl süreyle "Tam Akreditasyon" belgesi almaya hak kazandı.

Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Süleyman Değirmen ev sahipliğinde Uygulamalı Eğitim Tesisinde akredite sürecinde katkıları olan akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen programda Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) adına Prof. Dr. Halit Suavi Ahipaşaoğlu "Turizm İşletmeciliği" akredite belgesini Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Süleyman Değirmen’e, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) sektör temsilcisi Türkiye Aşçılar Federasyonu Bşk. Yrd. Mustafa Cebeli "Gastronomi ve Mutfak Sanatları" akredite belgesini Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Süleyman Değirmen’e takdim etti.

Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Süleyman Değirmen emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve bu süreci geliştirerek yöneteceklerini ifade etti.

Advert Advert Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Koleji'nde Yeni Dönem: Kayıtlar Sürüyor, 8. Sınıflar Ders Başı Yaptı

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Koleji'nde Yeni Dönem: Kayıtlar Sürüyor, 8. Sınıflar Ders Başı Yaptı

02-09-2026 - Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 312 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 312 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

28-08-2026 - Cumhuriyet Üniversitesi Haberleri