Sivas’ın Su Sorununa İnce’den Çözüm!

Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Serdar İnce, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Yerel Seçim öncesi Sivas’ta vatandaşların uzun zamandır sorunlar yaşadığı su sorununu ele aldı.

Sivas - 27-03-2024 18:18

Sivas’ın Su Sorununa İnce’den Çözüm!

İnce, Sivaslı vatandaşlara seslendi

Deva Partisi Sivas Adayı İnce, Sivas’ın su sorunu için bir video hazırlayarak bu sorunun nasıl ortadan kalkabileceğinden söz etti. Yapmış olduğu açıklamalarda İnce, “Değerli hemşerilerim Sivas’ımızın en büyük sorunlarından biri su sorunu. Son 5 yıldır Sivas’ımızın susuzlukla yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Son 2 yıldır ısrarla su sıkıntısına dikkat çekmemize rağmen Belediyemiz tarafından kalıcı bir çözüm getirilememiştir” dedi.

2022 yılında 2 kez dile getirmişti!

Açıklamalarının devamında ise Serdar İnce 23 Eylül 2022 yılında yapmış olduğu konuşmayı hatırlattı. İnce, “Yaklaşık 2 yıldır sözlü ve yazılı olarak Sivas’taki su sorununu dile getirmeye çalıştık. En son Mart ve Haziran aylarında (2022) 2 defa Belediyemize yazılı olarak su sorunuyla ilgili dilekçe vermiştik. Geldiğimiz noktada ne yazık ki Sivas’ta su sorunu ile karşı karşıyayız. Şehrimizdeki bir çok aspires boru kanserojen ve sağlıksız borulardır! Sivas’ımızda %45’lere, %50’lere varan kayıp kaçak oranlarıyla sularımız ne yazık ki boşa akıyor” şeklinde ifadelerini dile getirdi.

Son olarak ise Deva Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Serdar İnce, “İnşallah göreve geldiğimiz takdirde 2 yıl içerisinde tüm aspires borularını sağlıklı borularla değiştireceğimizi ve kayıp kaçak oranı dünya normali olan %10-%15 seviyelerine çekeceğimizi taahhüt ediyorum” dedi.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sivas Aydınlar Ocağı: “Ağabeyimiz Dr. Nefi DEMİRCİ vefat etmiştir”

Sivas Aydınlar Ocağı: “Ağabeyimiz Dr. Nefi DEMİRCİ vefat etmiştir”

26-04-2024 - Sivas

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

23-04-2024 - Sivas