Togg'un yeni modeli geliyor: Fiyatı belli oldu...

T10X için bu yıl çekiliş yapılmayacak, teslimatlar sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre gerçekleşecek. Yerli otomobil sektöründe bir dönüm noktası olarak görülen T10X'in fiyatı ise belli oldu.

Teknoloji - 19-01-2024 23:25

Togg'un yeni modeli geliyor: Fiyatı belli oldu...

Togg, T10X için genel sipariş dönemini yarın başlatıyor.

Togg'dan yapılan açıklamaya göre 15-19 Ocak'ta sipariş önceliği sunan şirket, yarından itibaren sipariş ekranlarını tüm kullanıcılara açıyor.

T10X sahibi olmak isteyen tüm kullanıcılar, Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden siparişlerini verebilecek. Sipariş vermek için App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirip kimlik (ID) oluşturmak gerekecek.

T10X için bu yıl çekiliş yapılmayacak, teslimatlar; sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre gerçekleşecek. Togg, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş toplayacak.

togg2.jpg

T10X FİYATI

"Gemlik", "Anadolu", "Kula", "Kapadokya", "Oltu" ve "Pamukkale" olarak isimlendirilen renk seçenekleriyle birlikte merak edilen sorulardan birisi de Togg'un yeni modelinin ne kadar olacağı. İşte Togg T10X fiyatları:

  • T10X V1 RWD Standart Menzil: 1.432.600 TL
  • T10X V2 RWD Standart Menzil: 1.673.000 TL
  • T10X V2 RWD Uzun Menzil: 1.823.000 TL

togg1.webp

T10X ÖZELLİKLERİ

Akıllı cihazda kullanılan güvenlik ve konfora yönelik yazılımları sürekli güncelleyerek cihazların yıllarca yeni kalmasını ve bu sayede yüksek bir ikinci el değerine sahip olmasını hedefleyen Togg, açıklamada, 2024 üretim yılı T10X'lerdeki donanım versiyonları ve içerikleri hakkında da bilgiler paylaştı.

Verilen bilgilere göre, standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipi; kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla akıllı erişim alt yapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası özelliklerine sahip "teknoloji ve konfor" paketiyle sunuluyor.

togg3.jpg

Kullanıcılar isterlerse arkadan itişli V1 donanım tipini uzun menzil seçeneğiyle de satın alabilecek. Standart 19 inç jantlara sahip olan V2 donanım tipinde ise V1'de sunulan özelliklere ek olarak; elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar ile ön cam ve ısıtmalı arka koltuk özelliklerini içeren "kış paketi" ve acil durumlarda kendiliğinden devreye giren çocuk tespit sistemi standart olarak sunuluyor.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Alper Gezeravcı, 'Uyna' deneyi yapacak

Alper Gezeravcı, 'Uyna' deneyi yapacak

31-01-2024 - Teknoloji

İlk yerli uydu İMECE yörüngesine fırlatıldı

İlk yerli uydu İMECE yörüngesine fırlatıldı

15-04-2023 - Teknoloji