Erdoğan'dan Partisine 'İkinci Tur' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan parti teşkilatına seslendi. Erdoğan, seçimin ikinci turu için partililere uyarılarda bulundu.

Politika - 17-05-2023 18:50

Erdoğan'dan Partisine 'İkinci Tur' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen toplantıda, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına seslendi.

Partisinin teşkilatına seslenen Erdoğan şunları söyledi:

"- Yeni seçilen ve yeniden seçilen 28. dönem milletvekillerimize tebriklerimi sunuyorum. Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak 14 Mayıs'ta dünyaya örnek olacak bir demokrasi sınavı verdik. Seçim koordinasyon merkezlerimiz Cumhur İttifakı ortaklarının katkılarıyla çalışmalarını hiç ara vermeden yürütecektir.

"En küçük bir rehavete meydan vermeyeceğiz"

- Bu meseleyi bitirene kadar en küçük bir rehavete boşluğa meydan vermeyeceğiz. Karşımızdakileri görüyorsunuz, seçimi açık ara geri bitirdikleri halde suyu bulandırmak adına her şeyi yapıyorlar. Şayet biz sağlam durmaz faaliyetlerimizi aynı şekilde yürütmezsek karşı tarafın bu nobran tavırlarıyla sandıkların üzerine çökeceğinden şüpheniz olmasın.

Programını açıkladı

- 28 Mayıs'a kadar ne yapacağız? Ankara ve İstanbul'da çeşitli programlarımız olacak. Yarın İstanbul'daki şoför esnafıyla cuma günü hemşehri dernekleriyle bir araya geleceğiz. Hafta sonu deprem bölgesindeki şehirlerimizi yeniden ziyaret edeceğiz. Salı günü deprem bölgesinde iki şehrimizi ziyaret edeceğiz. Vatandaşlarımızı dinleyeceğiz eksik varsa gereken talimatları vereceğiz. Depremzede vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını göstermek boynumuzun borcudur. 28 Mayıs'a kadar kimseyi yormadan yolumuza devam edeceğiz."

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP Hatay’da seçimin iptal edilmesini istedi

CHP Hatay’da seçimin iptal edilmesini istedi

07-04-2024 - Politika

Erdoğan: 31 Mart büyük zaferlerin müjdecisi olacaktır

Erdoğan: 31 Mart büyük zaferlerin müjdecisi olacaktır

05-04-2024 - Politika