Gariban Babası Celal Dağgez Hemşerilerinin Yüzünü Güldürdü!

Sivas'ın öz çocuğu İyi Parti Sivas Milletvekili Adayı Celal Dağgez, yıllardır çizgisini bozmadan, garibanın ve memleketlisinin yardımına koşmaya devam ediyor.

Sivas - 06-05-2023 21:13

Gariban Babası Celal Dağgez Hemşerilerinin Yüzünü Güldürdü!

Bugüne kadar yüzlerce Sivaslı hemşehrisinin bir ekmek kapısına yerleşip kimseye minnet etmeden ailesinin geçinmesinde vesile olan İyi Parti Sivas Milletvekili Adayı Celal Dağgez, bugünde yine gariban hemşehrisini unutmadı.

İyi Parti Sivas Milletvekili Adayı Celal Dağgez, ekibinin belirlediği hangi partiye oy verdiğinin zerre önemini gözetmeden, memleketlim diye sahip çıkarak durumu iyi olmayan yaklaşık 1000 aileye 1000 TL değerinde market kartı dağıttı. Yardım kartının ulaştığı aileler duygu dolu anlar yaşadı. Bizleri yine unutmadı yine sahip çıktı bunca telaşesinin arasında bunca işinin, koşturmacasının arasında bizleri unutmadığını göstererek, çoluk çocuğumuzun ve bizlerin gönlünü hoş sofrasını yine dolu tuttu Allah ondan razı olsun Allah çıktığı yolda yardımcısı olsun dediler.

Yardım kartının verildiği ailelerin ise iyi parti mensubu olmasını gözetmeden, sadece maddi yetersizliği gözetlenerek kendi taraftarlarına reklam için değil gerçek ihtiyaç sahiplerine vermesi ise yardımı alan aileler tarafından hayretle karşılandı ve Celal Dağgez bu ailelerin gönüllerine resmen taht kurdu. Bir ihtiyaç sahibi aile bireyi biz İyi Partili değiliz, Celal Dağgez'e de oy vermeyi düşünmüyorduk. Ama gördükki Celal Dağgez, sadece memleketlisine sahip çıkma onların derdine derman olma şiarıyla mücadele veriyor. Sivas'ımıza böyle vekiller lazım. Seçildikten sonra, Sivas'a uğramayan, Sivaslının adını anmayan derdini dinlemeyen işi gücü şov olan vekillerden bu memleketin sahipsiz bırakılmasından artık bıktık usandık. Bize böyle gariban babası, kimin hangi inanışa, hangi fikre sahip olduğunu umursamadan sadece derdi Sivas ve Sivaslı olan bir adam gibi adam lazımdı bugün gördükki o adam gibi adamda Celal Dağgez' miş. Allah çıktığı yolda yardımcısı olsun ki olurda şüphemiz yok çünkü Allah doğrunun yanındadır. Tüm desteklerimiz, oylarımız onun için İnşallah seçilir Vekil olarak meclise gider ve Sivas'ında artık bir sahibi olur dedi.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sivas'ta Et fiyatlarında artış önlenemiyor!

Sivas'ta Et fiyatlarında artış önlenemiyor!

19-04-2024 - Sivas

HUZUR HAKLARI YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ…

HUZUR HAKLARI YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ…

18-04-2024 - Sivas