Sivas Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi İftarda bir araya geldi

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri iftarda bir araya geldi. İftarda, Cemiyet Başkanı Hakan Sezerer, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Allah birliğimizi daim kılsın” dedi.

Sivas - 18-04-2023 16:36

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi İftarda bir araya geldi

Sivas Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine yönelik iftar programı düzenledi. İftar yemeğine yönetim ve denetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

Burada  konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Sivas’ta bu meslek için vakit ve emek harcayan her meslektaşımız bizim için kıymetli. Bu nedenle yönetimimizle birlikte her bir meslektaşımızı kucaklayan bir cemiyet haline gelmek için yola çıktık.

Meslek örgütümüzün çıtası daha yukarılara taşımak, meslektaşlarımızın iş ve sosyal yaşamlarını daha iyi bir hale getirmek için bu birlikteliğe ihtiyacımız var. Davetimize katıldığınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinin hissedildiği programda, birlik ve beraberlik mesajları verildi ve İslâm âlemine hayırlar dileğinde bulunuldu.

İftar programının ardından SGC yönetim kurulu toplantısı, Chocofly Cafe’de gerçekleştirildi. Gündemdeki konuların değerlendirildiği toplantıda, ayrıca önümüzdeki döneme ilişkin de bazı kararlarda alındı.Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, günün anısına Chocofly Cafe İşletmecisi Kemal Doğan’a Türkiye Gazeteciler Federasyonu logosu bulunan duvar saati hediye etti.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

23-04-2024 - Sivas

İlbeyliler Derneğinin yeni Başkanı Recai Gülez oldu

İlbeyliler Derneğinin yeni Başkanı Recai Gülez oldu

22-04-2024 - Sivas