Tek: ‘Bir oy Tip’e, bir oy Kemal’e’

Türkiye İşçi Partisi Sivas 1. Sıra Milletvekili Adayı Köksal Tek partisinin Ankara’daki aday tanıtım toplantısına katıldı.

Sivas - 18-04-2023 15:35

Tek: ‘Bir oy Tip’e, bir oy Kemal’e’

Türkiye İşçi Partisi Ankara 3. Bölge 1. Sıra adayı hemşehrimiz Ozan Bingöl, Divriği Kültür Vakfı Başkanı Aziz Savaş ve 68 kuşağının önemli isimlerinden Tuncay Çelen ile bir araya geldi.

“Emeğin, eşitliğin, özgürlüğün ve barışın Türkiye’sini kurmak için ‘Tip Senin Meclis Senin’ sloganıyla yola çıktık.

Türkiye İşçi Partisi’nin yarattığı dinamizmin Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Sivas’ta da yurttaşlarımızı heyecanlandırdığı, özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği görülüyor.

Öncelikli hedefimiz Türkiye’nin bu saray rejiminden, Akp karanlığından kurtulmasıdır, ikinci hedefimiz ise Türkiye İşçi Partisi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki vekil sayısını artırarak dört vekille verdiğimiz muhalefet dersini bu kez en az ondört vekille vermektir. 

Bu sebeple çok açık bir şekilde ‘Bir oy Tip’e, bir oy Kemal’e’ diyoruz.”

Aslen Zara Dipsizgöl’lü olan Köksal Tek 1989 yılında Sivas Hafik’de doğdu.

Üniversite eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde tamamlayan Köksal Tek, daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

Bir televizyon kanalında başladığı iş hayatına iletişim sekötüründe başka firmalarda devam etti. İletişim sektöründen ayrıldıktan sonra bir gıda firmasında üretim ve paketleme formeni olarak çalışan Tek; Disk Gıda-İş üyesidir.

Birçok sivil toplum kuruluşunda da gönüllü olarak faaliyet gösteren Tek, halen Sendikal faaliyetlerini ve STK çalışmalarını devam ettirmektedir.

AdminAdmin

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sivas Aydınlar Ocağı: “Ağabeyimiz Dr. Nefi DEMİRCİ vefat etmiştir”

Sivas Aydınlar Ocağı: “Ağabeyimiz Dr. Nefi DEMİRCİ vefat etmiştir”

26-04-2024 - Sivas

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

Hakan Sezerer, Genel Başkan Yardımcısı seçildi...

23-04-2024 - Sivas