BİRLİK İFTARINDA SALONA SIĞMADILAR

Büyük Birlik Partisi tarafından geleneksel hale getirilen “Birlik İftarı” önceki gün gerçekleştirildi. BBP’ye gönül vermiş partililerin yanısıra bazı STK temsilcilerinin, muhtarların ve dernek başkanlarının da katılım sağladığı iftarda BBP’nin 14 Mayıs Milletvekilliği Genel Seçimlerindeki Sivas adayları da basınla bir araya geldi. İftarda yapılan konuşmalarda genel olarak birlik vurgusu yapılırken, salondaki kalabalık yüzleri güldürdü.

Sivas - 17-04-2023 10:15

BİRLİK İFTARINDA SALONA SIĞMADILAR

BBP Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ’ın selamlama konuşmasının ardından İl Başkanı Ahmet Polat’ta katılımcıların her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

BBP 5. Sıra milletvekili adayı Hamza Kevioğlu, Sivas listesinde yer almış olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

AYTEKİN KULMAÇ “ BİZİM İÇİN LİSTE SIRALAMASI ÖNEMLİ DEĞİLDİR.”

3. Sıra Milletvekili Adayı Aytekin Kulmaç ise seçimlerde birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerine vurgu yaparak, “Liste sıralamasına bakmaksızın çalışacağız. BBP, Sivas’ta her seçimin favori partisidir ve bu seçimlerde de bunu kanıtlayacaktır. dedi.

UĞUR BULUT “ İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ VE ALLAH’IN İZNİYLE BAŞARACAĞIZ…”

“Bir seferle yükümlüyüz. Zaferi ancak Allah-u Teala takdir eder” diyerek sözlerine başlayan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas 2. Sıra milletvekili adayı Uğur Bulut ise salondaki coşkunun kendisini çok mutlu ettiğini vurguladı. Özellikle ilçelerde sistemli bir çalışma yapmanın gerektiğini ifade eden Bulut “BBP, rahmetli şehit liderimiz Muhsin Başkanımızın partisidir. Ve Sivas’ta ki seçmenin neredeyse %75’i herhangi bir seçimde en az bir kez partimize oy vermiş durumdadır. Dün oy veren seçmenin baraj sorunu olmayan BBP’ye oy vermemesi için hiçbir gerekçe kalmamıştır” şeklinde konuştu. 

DOĞAN ÜRGÜP “BARAJ SORUNU ORTADAN KALKTI. GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY VEREBİLİRSİNİZ…”

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas 1. Sıra Milletvekili Adayı Doğan Ürgüp ise BBP’nin tarihinde ilk kez baraj sorunu olmadığı bir seçime girdiğini hatırlatarak “Cumhur İttifakı içinde yer alıyoruz. Kendi amblemimizle ve 81 ilde aday göstererek çok ciddi bir hazırlık yapmış durumdayız. İttifakın barajı geçmesi BBP’nin de barajı geçeceği anlamına geldiğinden dolayı baraj diye bir problemimiz yok” dedi. Herkesten çok çalışma sözü isteyen Ürgüp, “Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Başkanımıza ve O’nun yol arkadaşlarına sözümüz var. BBP Sivas’ta en az 2 vekil çıkaracak güçtedir. Başta ben ve aday arkadaşlarım olmak üzere rehavete kapılmadan son saate kadar çok çalışacağız ve sözümüzü yerine getirmenin huzurunu yaşayacağız. Allah hakkımızda hayırlısını versin…” şeklinde duygularını ifade etti.

ÖZLENEN VE BEKLENEN BİRLİK GERÇEKLEŞTİ

BBP’nin “Birlik İftarı” adı altındaki program katılımcıların fazlalığı ile dikkat çekti. Bu arada BBP 4. Sıra milletvekili adayı Uğur Karaca’nın bir cenaze nedeniyle son anda iftara katılamadığı ve sonraki programlara iştirak edeceği bilgisine ulaşıldı…

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sivas'ta Et fiyatlarında artış önlenemiyor!

Sivas'ta Et fiyatlarında artış önlenemiyor!

19-04-2024 - Sivas

HUZUR HAKLARI YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ…

HUZUR HAKLARI YARI YARIYA DÜŞÜRÜLDÜ…

18-04-2024 - Sivas