Celal Dağgez'in Ziyaretleri Değişimin Habercisi

İYİ Parti'den Sivas 1. sıra milletvekili adayı olan ve bu adaylığı gerek İYİ Parti teşkilatlarında gerekse Sivas kamuoyunda memnuniyetle karşılanan İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve 25. Dönem Sivas Milletvekili Celal Dağgez seçim çalışmalarına çok hızlı başladı

Sivas - 14-04-2023 23:38

Celal Dağgez'in Ziyaretleri Değişimin Habercisi

"Az zamanda çok iş yapmamız lazım!" diyen Celal Dağgez Perşembe günü Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği, Pazarcılar Odası, Ziraat Odası ve Cem Vakfını ziyaret etti.

Ziyaretleri hakkında da konuşan Dağgez: "Seçim kadar seçim sonrasına da hazırlanıyoruz, gittiğimiz her yerde sorunları yerinde dinliyoruz, İYİ Parti'nin güçlü bir şekilde temsil edileceği Millet İttifakı hükümetinde bu sorunlarının tamamının çözüleceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Milletimiz çok ciddi sorunlarla karşı karşıya. Her kesimden insanımız bu sorunları yaşıyor. Özellikle ekonomik sıkıntılar o kadar büyük ki yandaş medyada partimize yönelik yapılan algılar ve atılan iftiralar bile bu sorunları gölgelemeye yetmiyor, halkımızın bize plan teveccühünü engelleyemiyor." dedi.

Özellikle Celal Dağgez'in akşam saatlerinde İl Başkanı Volkan Karasu ve Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmazla birlikte yaptığı ve gençlerle buluştuğu kafe ziyaretlerinde yaşanan diyaloglarsa değişimin habercisi olarak yorumlandı.

Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren seferleri başlıyor...

İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren seferleri başlıyor...

16-04-2024 - Sivas

İlbeyliler derneğine güçlü aday…

İlbeyliler derneğine güçlü aday…

16-04-2024 - Sivas