BBP’DEN İLBEYLİ ÇIKARMASI

14 Mayıs Milletvekilliği Genel Seçimlerinin Sivas’ta iddialı partilerinden Büyük Birlik Partisi, aday listesinin kesinleşmesinin ardından ilk resmi ziyaretini İlbeyliler Derneğine yaptı.

Politika - 14-04-2023 11:36

BBP’DEN İLBEYLİ ÇIKARMASI

BBP Sivas 1. sıra milletvekili adayı Doğan Ürgüp, 2. sıra adayı Uğur Bulut ve 3. sıra adayı Aytekin Kulmaç, parti üst düzey yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette dernek üyeleri tarafından coşkuyla karşılandılar.

            BAŞKAN UZUN “BU ZİYARET BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI”

İlbeyliler Derneği Başkanı Adem Uzun, BBP heyetinin ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek “İlk ziyaretin derneğimize yapılmış olması bize verilen önemi gösteriyor. Bu açıdan kıymetli vekil adaylarımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Uzun ayrıca dernek faaliyetleri hakkında da BBP heyetine bilgiler verdi.

            ÜRGÜP “BİZLER İLBEYLİ YÖRESİNİN ADAYLARIYIZ”

Özellikle deprem bölgesinde yaptıkları özverili çalışmalarla sadece Sivas’ın değil tüm Türkiye’nin takdirini kazanan İlbeyliler Derneğine teşekkür ederek sözlerine başlayan BBP milletvekili adayı Doğan Ürgüp “İlbeyli yöresi bugüne kadar çok sayıda siyasetçi, ilim adamı, sanatçı ve işadamını bünyesinden çıkarmış, vatanımıza sayısız katkıları bulunmuş çok önemli bir bölgemizdir. Bu seçimde partilerin listelerinde İlbeyli bir adayın olmaması sizleri hüzne sevk etmesin. Ben babaanne tarafından Kabasakal köylüyüm, dolayısıyla bir İlbeyliyim. Sayın vekil adayımız Aytekin Kulmaç’ın eşi de İlbeyli… İlbeyli yöresinin ve Sivas halkının teveccühüne mazhar olup Meclis’e girmemiz durumunda İlbeyli yöresinin vekilleri olarak bizleri görebilirsiniz” şeklinde konuştu.

            İL BAŞKANI POLAT “BİRDEN FAZLA VEKİL ÇIKARACAĞIZ”

BBP Sivas Milletvekili adayları Uğur Bulut ve Aytekin Kulmaç ise dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek, barajın olmadığı bir seçime girildiğini hatırlattılar. Sivas’ta birden fazla vekil çıkarabilecek bir potansiyele sahip olduklarını hatırlatan BBP İl Başkanı Ahmet Polat ise “42 pare köyden müteşekkil İlbeyli yöresinin oylarına talibiz. Cumhur İttifakının içinde seçime katıldığımız için baraj problemi ortadan kalkıyor. Dolayısıyla sizlerinde hayırla yad ettiği, annesi de sizden biri olan  Muhsin Başkan’ın partisine oy istiyoruz. Ziyaretimize gösterdiğiniz ilgiye de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

BBP’nin seçim çalışmalarına resmen start verdiği ziyarette Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan, Sivas’ta ki İlbeylili muhtarlar ile İlbeyli yöresinin köy muhtarları da hazır bulundu.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Erdoğan: Önümüzdeki temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız

Erdoğan: Önümüzdeki temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız

28-03-2024 - Politika

Ak Parti'den Emeklilerle İlgili Flaş Açıklama

Ak Parti'den Emeklilerle İlgili Flaş Açıklama

23-03-2024 - Politika