Büyük Birlik Partisi kısa adını değiştirdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin kısaltılmış isminin 'Büyük Birlik' olarak değiştirildiğini açıkladı.

Politika - 04-04-2023 00:14

Büyük Birlik Partisi kısa adını değiştirdi

Mustafa Destici, katıldığı canlı yayında 14 Mayıs seçimlerine kendi logolarının aynı kalacağını ancak isimlerinin Büyük Birlik olarak değiştirildiğini söyledi.

Cumhur İttifakı'nı dışarıdan destekleyeceğini açıklayan Hür Dava Partisi'nin (HÜDA PAR) parti tüzüğüne karşı olduğunu ve söylemlerini doğru bulmadığını söyleyen Destici, "HÜDA PAR eşittir HDP değildir" ifadesini kullandı.

Seçimlerde hedeflerinin yüzde 4-5 oranında oy almak olduğunu aktaran Destici, "Biz BBP olarak kendi listelerimiz hazır. 1000'e yakın müracaat oldu. 81 ilde seçime katılacak şekilde hazırız. İttifak ve parti listesini YSK'ya sunmak için zaman var. Hedefimiz yüzde 4-5 oy almak. Biz grup kuracak milletvekili hedefliyoruz. Ben Ankara veya İstanbul'dan aday olabilirim" diye konuştu.

Advert Advert Advert Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sürpriz 'Erdoğan-Bahçeli' zirvesi

Sürpriz 'Erdoğan-Bahçeli' zirvesi

30-04-2026 - Politika

Özgür Özel tarih vererek açıkladı: Seçimler en geç Ekim 2027'de

Özgür Özel tarih vererek açıkladı: Seçimler en geç Ekim 2027'de

28-04-2026 - Politika