Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti, Sivas’ta da hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor!

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Celal Dağgez, Merkez ilçe Başkanı Melih Uçmaz ve teşkilat mensuplarıyla birlikte saha çalışmalarına devam ederken, Sivas’ta esnafların isteklerini alıyor ve sorunlarını yerinde dinliyor.

Sivas - 17-12-2022 16:16

Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti, Sivas’ta da hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor!

Esnaf tarafından oldukça sıcak karşılanan Celal Dağgez ve beraberindekiler esnafın yaşadığı sorunları yerinde dinledi.

Ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan Celal Dağgez: “Seçimlere çok az bir süre kala teşkilatlarımızda yer alan cesur dava arkadaşlarımla birlikte sahada olacağız.

İnsanımızın dertlerini bizzat onlardan dinleyeceğiz; partimizin amaçlarını, hedeflerini ve projelerini onlara bizzat birinci ağızdan anlatacağız.

Dün şehir merkezinde vatandaşlarımızla birlikteydik, bugün Ata Sanayideyiz. Vatandaşlarımız çok dertli.

Sayısız kişiden, henüz ayazlar etkisini göstermemesine rağmen, doğalgaz faturasının çok yüksek geldiğini ve bazı vatandaşlarımızın faturasını ödeyemediğini işittik.

Aynı şekilde bugün sanayici esnafımız küçücük dükkanlarına gelen elektrik faturalarını bize gösterdi, gözlerimize inanamadık.

Birileri devlet hazinesinden har vurup harman savururken, milletimiz faturasını ödeyemeyecek! Bu böyle olmaz, böyle de gitmez! Gitmeyeceğinin de zaten herkes farkında.

Milletimiz esas faturayı AKP’ye kesmek için sabırsızlanıyor.” dedi.

Celal Dağgez açıklamasının devamında Sivas’ın yaşadığı su sorununa değinerek: “Hemşerilerimiz artık su sorununun çözümünü bekliyor.

Önce kasım ayı içerisi ardından 15 Aralık tarihi işaret edilmesine rağmen, henüz Pusat Özen Barajından su getirme projesinin ilk etabı tamamlanmadı.

Bu çile ne zaman bitecek? Aralık sonuysa aralık sonu, ocaksa ocak!

Belediyeden artık net tarih vermesini ve verdiği tarihe uymasını bekliyoruz! Kış ortasında şehir çöle döndü!” ifadelerini kullandı.

Advert Advert Advert
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

ONU RAHMETLE ANIYORUZ...

29-03-2024 - Sivas

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

HOCAMIZI UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ DA…

29-03-2024 - Sivas